درمان ریزش مو (سکه ای)

ريزش مو، يكي از دغدغه هاي هميشگي افراد جامعه است، پير و جوان هم نمي شناسد. به طوري كه مي توان گفت هر گروهي به نوعي به آن دچار است. يكي از انواع شايع ريزش مو، ريزش موي سكه اي است، ريزش ناگهاني مو در يك نقطه مشخص، كه معمولا به دليل خالي شدن ناگهاني يك بهش از مو با نگراني هاي بسيار همراه است.
به طور كلي غم، اندوه، احساس گناه و استرس از مهم ترين عوامل ايجاد ريزش موي سكه اي هستند. افرادي كه به هر علتي اعتماد به نفس شان را از دست مي دهند يا يك باره تخريب شخصيت مي شوند، مي توانند كانديداي مناسبي براي ابتلا به اين بيماري باشند.


مكانيسم ريزش ناگهاني مو
هر گونه تغييري در سيستم ايمني بدن، باعث عكس العمل بدن بر عليه اين تغيير و در واقع عليه خودش مي شود. استرس يكي از همين عوامل است. به دنبال تاثيري كه استرس در سيستم ايمني بدن ايجاد مي كند نوعي آنتي بادي در بدن ترشح مي شود. اين آنتي بادي در سلول هاي بدن و فوليكول هاي مو رسوب مي كند و مو را از بين مي برد. عفونت هاي داخل دهان، عفونت دندان، سينوس و گاهي اوقات عفونت لبه پلك هم مي تواند باعث اين نوع ريزش مو در افراد شود.


وقتي به اندازه يك سكه موها طاس مي شود
شكلي از ريزش وي متداول، در جوامع امروز ريزش موي سكه اي است. اين نوع از ريزش مو كه در همه جوامع به ميزان قابل توجهي به چشم مي خورد عبارت است از ريزش ناگهاني قطعه اي از مو در هر نقطه اي از بدن. ريزش موي سكه اي معمولا با هيم احساسي همراه نيست؛ اما در برخي موارد و به ندرت با خارش و سوزش همراه است و البته اختلالات ناخن به اين شكل كه همزمان با ريزش مو، نقطه هاي فرو رفته اي روي ناخن ظاهر مي شود.
بايد دقت كنيم كه ناگهاني بودن، يكي از مشخصه هاي اصلي ريزش مو سكه اي است و با ريزش مويي كه در طول زمان در آقايان و خانم ها شاهدش هستيم متفاوت است. احتمال بروز اين نوع ريزش مو در هر گروه سني وجود دارد و مختص به دوره سني خاصي نيست. تقريباً يك درصد از افراد جامعه تا سن 50 سالگي حداقل يك بار ريزش موي سكه اي را تجربه مي كنند؛ اما به طور كلي شيوع اين بيماري در زنان و مردان برابر است. تقريباً 60 درصد افراد قبل از سن 20 سالگي به اين بيماري مبتلا مي شوند. ريزش سكه اي مو در افرادي كه سابقه خانوادگي و البته پوستي خشك داند بيشتر از ديگران است. نكته مهم تر اين كه اين نوع از ريزش مو در بچه ها بيشتر ديده مي شود. در حقيقت ريزش موي سكه اي ريزش مويي كاملاً ناگهاني است و تعداد زيادي از افراد جامعه احتمال ابتلا به آن را دارند.


استرس، عامل ريزش
استرس؛ مهم ترين علت ريزش موي سكه اي است. به همين دليل بچه هايي كه اولين تجربه ورود به مدرسه يا تغيير مقطع تحصيلي را دارند بيشتر از ديگران در معرض ابتلا به اين نوع از ريزش مو قرار مي گيرند. به طور كلي ترس از يك صدا يا هر عامل شناخته يا ناشناخته اي كه روان افراد را دچار اختلال كند احتمال ابتلا به اين بيماري را بيشتر مي كند. نوعي از ريزش موي سكه اي، كه به دنبال استرس هاي شديد ايجاد مي شود غير قابل برگشت است؛ اما خوشبختانه به ندرت اتفاق مي افتد. نوع متداول اين بيماري قابل برگشت است و خود به خود درمان مي شود. به طور كلي غم، اندوه، احساس گناه و استرس از مهمترين عوامل ايجاد ريزش موي سكه اي هستند. افرادي كه به هر علتي اعتماد به نفس شان را از دست مي دهند يا يك باره تخريب شخصيت مي شوند، مي توانند كانديداي مناسب براي ابتلا به اين بيماري باشند. نوع مشهوري از اين بيماري به نام فردي است كه در جريانات انقلاب فرانسه، درست شب قبل از اعدام به طور ناگهاني همه موهايش را از دست داد.


درمان شدن يا نشدن !
خوشبختانه بسياري از انواع ريزش هاي سكه اي مو به شيوه هاي مختلفي قابل درمان اند. ، مي توان اين نوع از ريزش مو را حداكثر در طول 3 ماه درمان كرد. البته به اين شرط كه عامل رواني ايجاد بيماري (استرس، اضطراب، ترس و…) كاملاً در فرد اين بين رفته باشد. حساسيت اين نوع از ريزش مو در آقايان، به خصوص وقتي كه موي ناحيه صورت آنها را نشانه مي گيرد بسيار بالاست و متأسفانه شايع تر. در اين موارد اولين و مهم ترين اقدام مراجعه به روان پزشك براي مشاوره و درمان عامل رواني بيماري است.
در صورت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت WWW.JIVARCO.COM مراجعه نمایید
نام :
سایت ژیوار
موقعیت :
شهر تهران
آدرس :
تهران
تلفن :
021-47261000
به روزرسانی :
8 سال و11 ماه و 21 روز و 21 ساعت و54 دقیقه 14 ثانیه پیش
بازدیدها :
7242
کد آگهی :
105383

روزانه هزاران آگهی در سایت "ایران گو" منتشر می شود. سایت ” ایران گو" صرفا به معرفی کالا ها ، خدمات و نیازمندی های شهروندان می پردازد ، لذا هیچ گونه مسئولیتی در قبال محتوای آگهی و پرداخت های مالی کاربران ندارد.لطفا هنگام داد و ستد در فضای مجازی ، از صحت ادعای آگهی دهندگان اطمینان لازم را به دست آورید.برای کسب اطلاعات بیشتربه سایت پلیس فتا مراجعه نمایید csirc.fata.gov.ir