صاحب اگهی
دکتر پروانه محمدخانی
آدرس
شهر تهران-ولیعصر ، نرسیده به پارک وی ، روبروی سوپراستار ، کوچه ترکش دوز ، پلاک 6 ، زنگ 8
همه روزه
هزاران آگهی به منظور رفع نیاز های
روزانه شما عزیزان در سایت "ایران گوگل" منتشر می شود.ایران
گوگل" صرفا به معرفی کالا ها ،
خدمات و نیازمندی های شهروندان می پردازد ، لذا هیچ گونه
مسئولیتی در قبال محتوای آگهی و پرداخت
های مالی کاربران ندارد.لطفا هنگام داد و ستد در فضای مجازی ،
از صحت ادعای آگهی دهندگان اطمینان لازم را به دست آورید.برای
کسب اطلاعات بیشتربه سایت پلیس فتا
مراجعه نمایید :www.cyberpolice.ir
دکتر روانشناس بالینی فلوشیپ پست دکتری در رواندرمانی
روانشناس بالینی
بهترین روانشناس بالینی
پروانه محمدخانی استاد پایه 28
مدیر دپارتمان روانشناسی بالینی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی است.
دکتر پروانه محمّدخانی استاد پایه 28 و مدیر روانشناسی بالینی دپارتمان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی است . وی دکترای خود را با کار در زمینه کودک آزاری به عنوان یک عاملِ خطر آسیب شناسی روانی ، همچنین پدیده های متاثر از سلامت روان و کیفیت زندگی والدین به اتمام رساند و با اتخاذ دیدگاهی فراتشخیصی در آسیب شناسی روانی به درمان های یک پارچه که فراتر از طبقات تشخیصی، عوامل زیربنایی آسیب را مدنظر قرار میدهند توجه کرد.
به همین دلیل فلوشیب پست دکتری آسیب شناسی و روان درمانی را در دانشگاه کلگیری کانادا آلبرتا در دپارتمان روان شناسی آن دانشگاه و نزد پروفسور کیت استفان دابسون استاد دانشگاه كلگيري كانادا، رئیس سابق انجمن روان شناسی کانادا و رئيس انجمن بين المللي روان درماني شناختي و آكادمي درمان شناختي گذراند و متعاقب آن در یک کارآزمایی بالینی تصادفی بزرگ به عنوان یک طرح مشترک با دانشگاه کلگیری کانادا و همکاری پروفسور کیت استفان دابسون اثربخشی درمان نوین شناختی رفتاری مبتنی بر پیشگیری از عود افسردگی ( که تا آن زمان معضل درمان افسردگی بود)درمان شناختی مبتنی بر حضور ذهن برای افسردگی و درمان معمول را روی 353 شرکت کننده افسرده با عودهای مکرر به ویژه با حفظ دیدگاه فراتشخیصی و تاکید بر عوامل خطرهای فراتشخیصی مثل نشخوار ذهنی و اجتناب تجربه ای مقایسه و به آزمون قرار داد که نتایج در کنگره های بین المللی شناختی رفتاری سالهای 2007 و 2008 اسپانیا و ایتالیا ارایه شد و همچنین در مقالاتی که از این طرح استخراج شد به چاپ رسید. همچنین در فاصله سالهای 2003-2007 دوره های تکمیلی درمانهای رفتاری شناختی را گذراند و تحت نظارت و سرپرستی پروفسور دابسون به کارورزی و تمرین بالینی پرداخت. از سایر فعالیتهای علمی حرفه ای او میتوان عضویت در هیات مدیره انجمن روانشناسی ایران مسئولیت کمیته آموزش و پژوهش انجمن، عضویت در انجمن بین المللی روانشناسی رشد، عضویت در کنسرسیوم جهانی خشونت خانوادگی دانشگاه نیوهمشایر امریکا و عضویت در شورای داوران بین المللی کنگره جهانی درمانهای شناختی رفتاری لیما پرو، عضویت در شوراهای کشوری امنیت فردی و خشونت خانوادگی، عضویت پاره وقت در مراکز تحقیقاتی وابستگی و سوءمصرف مواد و رفاه اجتماعی، عضویت در شورای نویسندگان چندین مجله علمی - پژوهشی ، همچنین سردبیری مجله روانشناسی معاصر انجمن روانشناسی ایران ، علمی و پژوهشی سالمند و سردبیری مجله انگلیسی زبان روانشناسی بالینی ایرانی نام برد.
وی هم اکنون چندین کتاب در زمینه سلامت روان و درمان اختلالات هیجانی در دست چاپ دارد .
از جوایزی که وی تا کنون دریافت داشته میتوان جوایز مربوط به مقاله برتر ستاد مبارزه با مواد مخدر، محقق برگزیده سال دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی ، مقاله برتر تحقیقي سال (تحقيقات ملي) ستاد مبارزه با مواد مخدر، ناظر پژوهشی برگزيده سال، مجری تحقيق برگزيده سال را نام برد. وی در بیش از56 کنگره ملی و بین المللی با ارایه مقاله و یا به عنوان سخنران شرکت داشته و همچنین، حدود 250مقاله علمی، پژوهشی در موضوعات مربوط به پژوهش در روان درمانی، کودک آزاری و خشونت خانوادگی و موضوعات عمده بهداشت روانی در مجلات معتبر داخلی و خارجی منتشر کرده و 35 اثر تالیفی یا ترجمه به چاپ رسانده است. از جمله آنها گردآوری، تدوین و برگردان نسخه پژوهشی مصاحبه بالینی ساختار یافته SCID برای اختلالهای DSM (در محورهای I و II ) از انتشارات دپارتمان پژوهشهای زیست سنجی دانشگاه کلمبیا است که در سایت این مجموعه نیز به عنوان همکار بین المللی، نماینده و مترجم فارسی آن معرفی شده است. این مجموعه در سال 1384 انتشار یافت و تا کنون در 2 دوره دیگر نیز در سالهای 1389 و 1392به چاپ رسیده است.
همچنین در ادامه همکاری با انجمن روانپزشکی آمریکا نسخه نهایی مصاحبه بالینی ساختار یافته برای نسخه پنجم کتابچه تشخیصی و آماری اختلالات روانی را ( SCD-5 )
در سال 1397 منتشر نمود .
که تاکنون با توجه به استقبال همکاران روانپزشک و روانشناسان بالینی و همچنین دانشجویان رشته های مرتبط بارها مورد بازنشر قرار گرفته است
_____________________________
آدرس:
اوین ، بن بست کودکیار ، روبروی دانشگاه شهید بهشتی ، دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی ، دپارتمان روانشناسی و بالینی
______________________