صاحب اگهی
گروه وب سایت وان
همه روزه
هزاران آگهی به منظور رفع نیاز های
روزانه شما عزیزان در سایت "ایران گوگل" منتشر می شود.ایران
گوگل" صرفا به معرفی کالا ها ،
خدمات و نیازمندی های شهروندان می پردازد ، لذا هیچ گونه
مسئولیتی در قبال محتوای آگهی و پرداخت
های مالی کاربران ندارد.لطفا هنگام داد و ستد در فضای مجازی ،
از صحت ادعای آگهی دهندگان اطمینان لازم را به دست آورید.برای
کسب اطلاعات بیشتربه سایت پلیس فتا
مراجعه نمایید :www.cyberpolice.ir
دیجیتال مارکتینگ(به انگلیسی: Digital marketing) یا بازاریابی اینترنتی نوعی از بازاریابی محصولات یا خدمات است که با استفاده از فناوری های دیجیتال و اغلب در اینترنت از طریق تلفن های همراه و دیگر لوازم الکترونیک از قبیل رایانه یا کامپیوتر، تبلت، گوشی موبایل و هر رسانه دیجیتال دیگر انجام می شود. این نوع از بازاریابی تبلیغاتی است که به دلیل ارزانی، ماندگاری زیاد و فراگیر بودن آن همزمان با رشد ابزارهای اطلاع رسانی و روابط عمومی جایگاه خاصی را در بین تبلیغاتی ها باز کرده است.
شبانه روزی و بی وقفه بودن دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی اینترنتی و قابلیت ایجاد تغییرات بصورت به روز باعث شده این نوع تبلیغات به خصوص زمانی که شرکت ها از لحاظ منابع مالی با مشکلات مواجه هستند بسیار کارامد تر و پر استفاده تر شوند.
درواقع دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی اینترنتی به معنای استفاده از همه ابزارهای دیجیتال مثل وب سایت، اپلیکیشن، تبلیغات آنلاین (ادورز مارکتینگ)، شبکههای اجتماعی، سئو، بازاریابی اینترنتی، بازاریابی موبایلی برای هدف مشخصی به اسم مارکتینگ یا بالا بردن فروش یا برند سازی میباشد.
برای اینکه در دیجیتال مارکتینگ موفق باشید باید مراحل زیر را انجام دهید:
مرحله اول: آماده سازی محصول و خدمات قابل ارائه
مرحله دوم: طراحی یک وب سایت حرفه ای برای ارائه ی این خدمات و محصولات
مرحله سوم: تنظیم کردن یک برنامه برای توسعه در امر دیجیتال مارکتینگ
در برنامه دیجیتال مارکتینگ خود تمامی مراحل فوق را می بایست کامل اجرا کنید چرا که هر کدام نقش مهمی را بازی می کنند و عدم اجرای هر مرحله درصد موفقیت را کاهش می دهد.
مرحله اول: ساخت و تولید محصول یا خدمت مورد نظر
اولین قدم تولید یک محصول و یا ارائه یک خدمت است شاید در ظاهر کاری آسان بنظر برسد اما اینگونه نیست. در واقع باید شما محصول یا خدمتی ارائه کنید که متفاوت باشد و دیگران کمتر بتوانند این محصول و یا خدمت را ارائه دهند. بسیار مهم است که قبل از ارائه یک محصول و یا خدمت آن را در جامعه نیازسنجی کنید و میزان احتیاج مردم به آن را بسنجید.
مرحله دوم: طراحی وب سایت حرفه ای برای ارائه محصول یا خدمت در آن
طراحی وب سایت حرفه ای و خاص قدم بعدی است. در طراحی وب سایت تان باید از لجاظ گرافیکی طرح گرافیکی بسیار زیبا و متناسب با محصول یا خدمت انتخاب شده باشد همچنین انتخاب متن های مورد استفاده در طراحی وب سایت باید بسیار حرفه ای باشند،همچنین باید در طراحی وب سایت تمامی اصول و قواعد بهینه سازی و سئو وب سایت رعایت شوند، و طراحی وب سایت باید بر اساس آخرین تغییرات و قوانین موتور های جستجوگر بهینه سازی و سئو شود، پس معرفی وب سایت به موتورهای جستجوگر و انتخاب یک برنامه تبلیغاتی حرفه ای برای دیجیتال مارکتینگ باید همه و همه رعایت شوند.
مرحله سوم: تدوین یک برنامه استراتژیک برای دیجیتال مارکتینگ
گام آخر تدوین یک استراتژی کوتاه مدت و بلند مدت دیجیتال مارکتینگ است. قطعاً بدون این قدم ها ما در کسب و کار آنلاین موفق نخواهیم شد. در استراتژی کوتاه مدت شما می توانید از تبلیغات کلیکی گوگل، بنرهای تبلیغاتی ، بک لینک ها و کسب رتبه های بالا در موتورهای جستجو و مواردی از این دست اقدام کنید. در استراتژی بلند مدت نیز باید از مواردی از قبیل شرکت در وب سایت های شبکه احتماعی از قبیل، اینستاگرام،تلگرام، فیس بوک، درج مقالات در وب سایت های مختلف و ... استفاده کنید.
در اینجا لازم میبینم به یک موضوع بسیار مهم در دیجیتال مارکتینگ اشاره کنم، اینکه هر کسی که شروع به فعالیت میکند علاقه مند است که در بخش دیجیتال مارکتینگ فعالیت حرفه ای و موفق داشته باشد اما آمار نشان داده که تنها 4 درصد از افرادی که در حوزه دیجیتال مارکتینگ فعالیت می کنند از وضعیت فروش و رقابت رضایت کافی دارند. افت بزرگی در آمارها و پس از گذشت از مانع اول در بازاریابی اینترنتی در اکثریت قریب به اتفاق افرادی است که تمایل به انجام بازاریابی اینترنتی موفق دارند.
به نظر شما چرا بسیاری از افراد قبل از شروع دیجیتال مارکتینگ و تاسیس یک کسب و کار اینترنتی از انجام آن دست می کشند. آمار این گونه افراد در مقایسه با کسانی است که کسب و کار خود را از ابتدا به صورت سنتی و آفلاین شروع کرده اند بسیار دلسرد کننده است.
در اینجا لازم است به آمار منتشر شده توسط سازمان کسب و کارهای کوچک Small Business Administration (SBA) اشاره کنیم: تعداد 70% کارفرمایان کسب و کارهای جدید، حداقل برای 2 سال و50% کارفرمایان کسب و کارهای جدید ، حداقل برای 5 سال موفق مانده اند. اما بعد از این دوره اعتقاد بر این است که 50٪ از کسب و کارها در سال اول با شکست مواجه شده و 95٪ از آنها نیز در طی 5 سال اول با شکست مواجه می شود.
به نظر شما چرا اینقدر تفاوت ها زیاد است!؟ یکی از عوامل کلیدی عدم موفقیت، "سهولتی" است که در آغاز تاسیس کسب و کارهای اینترنتی وجود دارد. فکر می کنید مخارج اولیه در کسب و کار اینترنتی برای شروع چیست و چقدر است؟ - طراحی یک وب سایت ساده، یک محصول یا خدمات برای فروش، یک نام دامنه، یک شرکت میزبانی وب و یک پاسخگوی خودکار برای شروع کافی است!
همه اینها کارها می تواند با 5 میلیون تومان تا 10 میلیون تومان انجام شود. اگر حتی قادر به انجام این مراحل ساده به تنهایی نیستید، باید بدانید که شرکت های بسیار بسیار زیادی هستند که می توانند از طرف شما اقدام به راه اندازی وب سایت برای کسب و کار اینترنتی شما نمایند.
چرا اکثریت بازاریابان اینترنتی در کار خود موفق نمیشوند؟!
این موضوع را با صاحبان کسب و کارهای سنتی و آفلاین مقایسه نمایید. آنها مجبورند که محلی برای فعالیت های خود دست و پا کرده و برای منابع مالی و احتمالاً پیدا کردن کارکنان نیز اقدام نمایند. همچنین باید ترتیبی برای انجام کارهای حسابداری و وکیلی برای مراقبت از بحثهای مالی و دیگر مسائل قانونی داشته باشند. این فهرست همچنان ادامه دارد!
ما فقط برخی از موارد برای شروع یک کسب و کار جدید و سنتی را محاسبه کردیم که این عدد کمی خیره کننده است! هزینه شروع حدود 100 میلیون تومان و هزینه های جاری ماهیانه حدود 5 میلیون تومان می باشد! فرض کنید که تا 6 ماه بعد از تاسیس این فعالیت می توانید به طور مداوم مشتری پیدا کنید، پس مجموع هزینه های کلی برای 6 ماه اول حدود 130 میلیون تومان خواهد رسید!
اجازه دهید فقط این دو را کنار هم قرار دهیم ، 5 میلیون تومان دلار برای شروع کسب و کار اینترنتی و 130 میلیون تومان برای شروع یک کسب و کار آفلاین و سنتی. حدس بزنید کدامیک از این کسب و کارها بیشتر به کار خود متعهد خواهند بود.
نقطه مهمی که تفاوت این دو فعالیت را نشان می دهد "سرمایه گذاری" است. هر چه تمایل بیشتری در سرمایه گذاری در کسب و کار داشته باشید، تمایل بیشتری به چسبیدن به کار و تعهد در انجام هر چه بهتر آن خواهد بود.
به نظر شما چه کسی مایل به دور ریختن سرمایه 130 میلیون تومان است؟ و در مقابل دست کشیدن از کسب و کار اینترنتی 5 میلیون ، شکست بزرگی نبوده و چیز زیادی از دست نخواهید داد.
دیجیتال مارکتینگ چیست؟
تاریخچه دیجیتال مارکتینگ
آغاز دیجیتال مارکتینگ به اوایل دهه ۹۰ برمی گردد، در آن زمان وب سایت ها اطلاعات خود را به روشی بسیار ساده و تنها با استفاده از فایل های متنی ارائه می دادند، به تدریج گرافیک و در پی آن تبلیغات تصویری به سایت های مختلف افزوده شد. آخرین قدم در این زمینه تکامل تجارت آنلاین و به کارگیری اینترنت جهت سرعت بخشیدن به فروش کالا و خدمات است.
مدل های تجاری دیجیتال مارکتینگ و اشکال مختلف آن
دیجیتال مارکتینگ به چندین مدل مختلف وجود دارد و مدل های اصلی آن عبارتند از : business-to-business که اصطلاحا B۲B نام گرفته و business-to-consumer که B۲C نامیده می شود. در مدل B۲B دو شرکت مختلف با یکدیگر به تجارت می پردازند، در حالیکه مدل B۲C مستقیما با مصرف کننده در ارتباط است.
دیجیتال مارکتینگ با مدل B۲C آغاز شد و به تدریج مدل B۲B نیز که پیچیده تر از مدل اول بود پدیدار گشت. مدل سومی نیز وجود دارد که چندان رایج نیست و peer-to-peer یا اصطلاحا P۲P نامیده می شود، در این مدل افراد اجناس مختلف را بین خود به اشتراک و معاوضه می گذارند . سایت مویزیک یک نمونه از P۲P است که بر مبنای به اشتراک گذاردن انواع فایل ها از جمله فایل های موسیقی، فیلم، متن و غیره توسط کاربران، راه اندازی شده است.
دیجیتال مارکتینگ اشکال مختلفی دارد، یکی از آنها مشخص کردن محدوده قیمت است، مانند سایت دیوار. در این حالت، مشتریان محدوده قیمت و بودجه ای را که می خواهند صرف کنند، مشخص می کنند و سپس از میان اجناس موجود در آن محدوده، کالایشان را انتخاب می کنند. شکل دیگر، جستجو به منظور یافتن ارزانترین قیمت است.در این سایت کاربران به دنبال کمترین قیمت برای کالای مورد نظر خود هستند. آخرین روش حراجی است. که خریداران بر روی اجناس موجود قیمت های پیشنهادی خود را می گذارند و در واقع نوعی مزایده آنلاین است.
مزایای دیجیتال مارکتینگ برای استفاده از آن:
از دیجیتال مارکتینگ می توان به در دسترس بودن اطلاعات وسیع و نامحدود اشاره نمود، کاربران با اتصال به اینترنت و جستجوی کالای مورد نظرشان به راحتی قادرند در هر ساعتی از شبانه روز اطلاعات کاملی راجع به آن کالا دریافت نمایند و در صورت تمایل نسبت به خرید آن اقدام کنند. به علاوه فروش آنلاین برای مالکین شرکت ها به علت عدم نیاز به نیروی کاری، مقرون به صرفه تر نیز می باشد. به طور کلی با استفاده از بازاریابی اینترنتی می توان بازار محدود و محلی را به بازاری گسترده و جهانی تبدیل نمود.
محدودیت های دیجیتال مارکتینگ برای کاربران اینترنتی:
محدودیت های دیجیتال مارکتینگ هم برای مشتریان و هم برای فروشندگان مشکلاتی بوجود می آورد. پایین بودن سرعت اینترنت می تواند مسبب مشکلات بسیاری شود، اگر حجم اطلاعات و تعداد صفحات وب سایت شرکتی بیش از اندازه زیاد باشد، کاربران برای دریافت و دانلود اطلاعات مورد نظر خود به کوشش فراوان نیاز خواهند داشت.
بازاریابی اینترنتی به خریداران امکان لمس، بو کردن، چشیدن و به طور کلی دیدن کالا از نزدیک را قبل از خرید، نمی دهد. برخی از فروشندگان عرصه تجارت الکترونیک، برای هر چه کم رنگ تر جلوه دادن این قبیل مشکلات و جلب اطمینان مشتریان، سیاست های مختلفی را به کار می گیرند و تحت شرایطی امکان بازپس فرستادن کالا را در اختیار خریداران آنلاین قرار می دهند.
اقدامات امنیتی دیجیتال مارکتینگ برای حریم شخصی افراد:
برای خریداران و فروشندگانی که از تجارت آنلاین استفاده می کنند، نگرانی های امنیتی مسئله بسیار مهمی است. بسیاری از مصرف کنندگان از آنجائیکه به امنیت اطلاعات شخصی خود در این سایت ها اطمینان ندارند، در مورد خرید اینترنتی دچار تردید می شوند. اخیرا برخی از شرکت هایی که خدمات فروش آنلاین ارائه می دهند، از دادن هرگونه اطلاعات در مورد خریداران به شدت اجتناب می ورزند.
به هرحال ، بسیاری از خریداران آنلاین از این امر که ممکن است اطلاعات شخصی شان در اختیار دیگر شرکت ها قرار بگیرد، کاملا بی اطلاعند. در چنین حالتی هیچ راهی جهت متوقف نمودن این انتقال اطلاعات وجود نخواهد داشت.
امروزه شرکت هایی که فروش آنلاین انجام می دهند، اقدام به استفاده از روش های گوناگون به منظور حفظ حریم اطلاعات شخصی مشتریان و برطرف نمودن نگرانی های آنها هستند. پنهان سازی اطلاعات (Encryption) یکی از روشهای اصلی است که در این زمینه به کار گرفته می شود. در این روش اطلاعات کاربران به کدهایی تبدیل می شود که دسترسی به اطلاعات آنها تنها با تایید شرکت مورد نظر امکان خواهد داشت. به عبارت دیگر با قوی تر شدن این سیستم، درجه امنیت اطلاعات نیز بالاتر می رود.
تاثیرات دیجیتال مارکتینگ در صنایع مختلف:
دیجیتال مارکتینگ تاثیر فراوانی بر بازار صنایع مختلف از جمله موسیقی، بانکداری و خرید و فروش عتیقه داشته است، در صنعت موسیقی بسیاری از مصرف کنندگان و علاقمندان به جای خرید سی دی، از سایت های اینترنتی MP3 های مورد نظر خود را خریداری و دانلود می نمایند. مدت های مدید، صحبت در مورد قانونی یا غیر قانونی بودن دانلود فایل های موسیقی، بحث روز دست اندر کاران این صنعت به شمار می رفت.
دیجیتال مارکتینگ بر صنعت بانکداری نیز بی تاثیر نبوده و روز به روز بر تعداد بانک هایی که خدمات آنلاین انجام می دهند، افزوده می گردد. این سیستم به دلیل عدم نیاز به مراجعه به شعب بانک ها، از طرف مشتریان مورد استقبال بسیار قرار گرفته است.
آمار نشان داده در حال حاضر بیش از ۵۰ میلیون نفر از ساکنان آمریکا عملیات بانکی خود را به صورت آنلاین انجام می دهند. البته پیشرفت تکنولوژی و بالا رفتن سرعت اتصال اینترنت در گسترش این سیستم های بانکی تاثیر چشمگیری داشته است. امروزه خدمات بانکی آنلاین یکی از پرسرعت ترین عملیاتی است که از طریق اینترنت انجام می شود. بیش از 50% درصد از کل کاربران اینترنت، عملیات بانکی خود را به صورت آنلاین انجام می دهند.
نکات بسیار مفید در طراحی وب سایت برای دیجیتال مارکتینگ که باید رعایت کرد:
- بارگذاری سریع صفحات ، کلید موفقیت
به همان اندازه که سرعت بارگذاری صفحاتتان سریع تر باشد ، شانس شما نیز برای افزایش فروش و تبدیل بازدیدکننده به خریدار افزایش پیدا خواهد نمود . اکثر کاربران در هنگام ورود به یک وب سایت کم حوصله بوده و منتظر لود شدن صفحاتی که به کندی لود میشوند نمیمانند در نتیجه هرچه سرعت بارگذاری سایت شما بالاتر باشد در جذب افراد تاثیر بیشتری خواهد داشت.
- نگارش مطالب و محتوا
مطالب وب سایت شما باید از نظر نگارشی ساده و در عین حال مرتب و بدون اشتباه باشد . استفاده از لغات سخت و محتوایی کتابی باعث میشود مشتریان جذب مطالب شما نشوند زیرا نتایج تحقیقات نشان میدهند که بازدیدکنندگان بیشتر جذب مطالب ساده و نسبتا خودمانی تر میشوند تا مطالب و محتوایی صد در صد کتابی و پر از لغات و اصطلاحات سنگین.
- ناوبری وب سایت
یکی از اساسی ترین مسائل در وب سایت شما ، میزان ناوبری وب سایتتان است که یکی از مهم ترین نکات برای جذب کاربران نیز به حساب می آید. استفاده از ناوبری در واقع همان چیزی است که شما میتوانید با آن خوانندگان را راضی نگه داشته و آن ها را در وب سایت خود نگه دارید و این مسئله در نهایت منجر به افزایش فروش شما خواهد شد. در صفحات وب طولانی می توانید با استفاده از جداول و یا گذاشتن مطالب با استفاده از لینک ها به خوانندگان خود بها داده و برای آنها شرایط بهتری مهیا کنید. هرچه کاربر احساس کند که مدیران سایت برایشان ارزش بیشتری قائل هستند برای خرید بیشتر ترغیب میشود زیرا احساس میکند مدیران سایت پس از خرید هم برای مشتریان ارزش زیادی قائل خواهند بود و در صورت بروز مشکل میتوان روی کمک آنها حساب کرد.
- استفاده از رنگ های مناسب در طراحی سایت
سعی کنید رنگ بندی وب سایت شما آرامش بخش باشد و به کاربران کمک نماید تا آرامش پیدا کنند . هرچه رنگ بندی سایت شما از آرامش بیشتری برخودار باشد شانس شما نیز برای افزایش فروش بیشتر خواهد بود زیرا بازدیدکنندگان از وب سایت هایی که رنگ بندی آن ها چشم را اذیت کند خرید نخواهند کرد !
- لینک های سالم
استفاده از لینک های سالم در وب سایت شما یکی دیگر از مسائلی است که باعث افزایش فروش سایتتان خواهد شد . اگر لینک های شما از کار افتاده باشد و برای سالم نگه داشتن آنها و یا تعویض لینک های از کار افتاده با لینک های سالم اقدامی انجام ندهید بازدیدکنندگان تصور میکنند شما فقط به دنبال سود مادی بوده و برای خریدار ارزشی قائل نیستید به همین دلیل است که ممکن است مشتریان زیادی را از دست بدهید .