هنگ کردن-مراحل تولید ورمی کمپوست ، ورمی کمپوست

توضیحات آگهی
صاحب اگهی
آقای نفریه
آدرس
اسلامشهر-اسلامشهر - انتهای خیابان آیه کاشانی - شهرک چیچکلو- جنب دانشگاه آزاد
تلفن
02156826246
موبایل
09357417432 09123280508

همه روزه هزاران آگهی به منظور رفع نیاز های روزانه شما عزیزان در سایت "ایران گوگل" منتشر می شود.ایران گوگل" صرفا به معرفی کالا ها ، خدمات و نیازمندی های شهروندان می پردازد ، لذا هیچ گونه مسئولیتی در قبال محتوای آگهی و پرداخت های مالی کاربران ندارد.لطفا هنگام داد و ستد در فضای مجازی ، از صحت ادعای آگهی دهندگان اطمینان لازم را به دست آورید.برای کسب اطلاعات بیشتربه سایت پلیس فتا مراجعه نمایید :www.cyberpolice.ir

مراحل تولید ورمی کمپوست ، ورمی کمپوست


ورمی کمپوست خوشی زیست شکوه تضمین کننده سلامت و شادابی شما
هدف از این مقاله :

ارائه و توضیح مراحل تولید کود ورمی از اولین مرحله تا قسمت آماده سازی و برداشت .

ورمی کمپوست خوشی زیست شکوه که از کود دامی برای تولید آن استفاده میشود جای گزینه بسیار خوبی برای کود شیمیای میباشد از آنجای که کود شیمیایی بعد از استفاده زمین را سفت و بی بنیه میکند و تاثیراته منفی بر محصول و مصرف کننده میگذارد ولی کود ورمی نه تنها هیچ گونه عوارضی بر رویه گیاهان و مصرف کننده ندارد بلکه زمینه بی بنیه را آباد وبنیه دارش میکند واب طبیعی بودن محصول و سالم بودن آن را صد در صد تضمین میکند.
ورمی کمپوست خوشی زیست شکوه علاوه بر کود دامی از کود مرغی اسب و گوسفندی هم برای تولید آن استفاده میشود ولی باید گاز متان و ازت و اوره و سمومه اشباع شده داخل کود را با روش شستو شوی از آن خارج کرد تفاوت کودها هم در اشباع همین سموم می باشد و با دقت بیشتری باید آنها را برای مصرف اماده کرد عکس بالا نشان دهنده کود شسته شده میباشد که از دامداری های صنعتی با دستگاهای مکانیزه بدست آمده است
استفاده این کود بسیار مناسب برای گیاهان و گلهای آپارتمانی میباشد زیرا این محول فاقد هر گونه بو آلودگی و حتی تخمه مگس میباشد .
همچنین شفافیت و سرسبزی گیاه را دو چندان میکند .
مصرف محصول بدست آمده از این نوع کود که به نام محصولات اورگانیک نام دارد صدرصد طبیعی بوده و هیج گونه ضرر و عوارضی بر خلاف کود شیمیای نداری .
مرحله اول برای تولید کود ورمی:
انواع کود برای تهیه این نوع محصول قابل استفاده میباشد ولی کود گاوی بهترین نوع برای استفاده میباشد
در شیوه سبدی باید 12 کیلو کود دامی و 300الی400 گرم کرم داخل هر سبد باشد .
در شیوه پشته ای به اضای هر 1 کیلو کرم 1 متر مکعب کود لازم است که روزانه 3 کیلو کود توسط 1 کیلو کرم خورده میشود 10 الی 20 درصد این کود خورده شده و کم میشود .
تجربه نشان داده شده است که کود شسته شده و معمولی با هم مخلوط شده بعد مورده استفاده قرار گیرد چون هم آنالیزه بهتری دارد و هم سیعتر به عمل می آید.
برای خریداری و راه اندازیه این کار توصیه میشود در مرحله اول در خریداری کرم زیاده روی نکنید چون تولید مثل آنقد بالا میباشد که حتی منجر به ضرر هم میشود برای کسانی که جای کمتری دارند سبدی بهترین شیوه است چون روی هم چیده شده و فضای کمتری میگیرد مثلا اگه آپارتمان باشد پارکینگ فشای مناسبی است رطوبت و تاریکی خوبی دارد و این گونه کار بدونه بو و هر گونه مریضی است و تنها مواد مورد نیاز آب است برای مرطوب نگاه داشتن سبدها و
کود اسبی هم میتواند مواد اولیه خوبی باشد فقط باید در نظر داشت که یک نوع بیماری مشترک بین اسب و انسان است که باید کنترئل شود و کود مرغی دارای مقادیره بسیار زیادی ازت و اوره و گازه متان به همراه دارد که جدا کردن این مواد بسار سخت است و در حین خدا سازی مقادیری کود نیز ازبین میرود و مرقوم به صرفه نیست.

مرحله دوم شست و شوی کود :
بهترین نوع کود گاوی با پوسیدگی بالا می باشد زیرا پوسیدگی بر اثر تابش آفتاب و بارش برف وباران است که هم کود را پودر کرده و عاری از هر گونه مواد مضر است .
اما مقدار این کود کم و تولید آن سخت است کودهای شسته شده بهترین جای گوزین است اما گران قیمت و با آنالیزه ضعیفتری نسبت به کود معمولی است در ضمن باید خاک اره برای نگه داشتن رطوبت و خورده شدن استفاده کرد به نسبت 1به8 .
2 روش برای شست و شوی کود معمولی وجود دارد :
1: میتوان همه کودها را در داخل چاله ای محصور 1 هفته خیسانده بعد درآورده و مورد استفاده قرار می گیرد .
2:کود را در محوطه ای پهن نموده و آب را روی آن گرفته تا زمانی که آب از زیر آن رد بشود این کار را 2الی 3 روز انجام داده و در حین این کار کودها را نیز هم میزنید.
و در نهایت 1 روز قبل از تزریق کرم به آن کود را 1 باره دیگر آبکش کرده تا تمامیه نمک و ازت آن ازش جدا شود.
مرحله سوم تزریق کرم به کود:
در این مرحله بستگی به روش شما دارد که در روش سبدی بعد از به عمل آمدن کود باید کرمها و کوکون و بچه های آن را از سبد جدا کرده و وارد سبد جدید با مواد خام تزریق کرد.
میتوان سبد را روی سبدی دیگر که پر از کود اولیه است قرار داد یا این که پشته کوچکی درست کرد و سبد ها را روی آن چید تا انتقال هوا به زمین انجام گردد و از سالم بودن کود اولیه مطمعا شوید
در روش پشته ای که جدا سازی آسانتر است هم میتوان کود معمولی را داخل سبد ریخته و روی پشته ها گذاشته و جا به جای زمین به هوا انجام گیرد یا پشته جدید را در کنار پشته آماده شده ریخت که اندازه آن باید 2 برابر پشته اولی باشد و اتصال هم به یکدیگر داشته باشد تا کرم ها به سمت پشته جدید مهاجرت کرده زیرا این نوع حیوانات از حس چشایی بالای بر خور دار هستند این روش هم برای جدا سازی است و هم تزریقه کرم میباشد.
برای جدا سازی این روش پشته آماده شده را کم کم از رویش با شن کش کود آماده شده را جدا کرده.
مراحل قبل آسانترین راه برای تولید کود ورمی بود و اما در این قسمت برای کسانی که هدف تولید کرم و پیشرفت سریع با بازده بالای میباشند:
این قسمت با مکمل ها آشنا میشویم که عبارتند از:
1:تفاله هویج
2:تفاله گوجه فرنگی
3:آرد جو
3:ینجه خورد شده یا هر گونه علف یا گیاه خورد شده
4:پوست تخم مرغ و هر گونه میوه به غیر از میوه های که پوست آنها اسیدی مانند پرتقال باشد و...
خاصیت هر کدام از اینها به یکی از عوامل تولید مثل کرم ها تاثیر میگذارد به طور مثال تفاله هویج تولید مثل را بالا میبرد پوست تخم مرغ تمام کرم های بالغ را درشتر کرده و فعالیت آنهارا دو چندان میکند
جو به تنهای تمامی خاصیت هارا در بر میگیرد.
ینجه و علفهای دیگر باید اول توسط خورد کن خورد شود سپس داخل آسیاب ریخته شود که جو را نیز داخل همین دستگاه ریخته میشود
باید توجه داشت که مصرف بیش از حد این مکمل ها باعث تغییر ذائغه کرمها شده و تولید را پاین می اورد ولی تولید مثل که رشد 3 برابری را دارد به 6 برابر افزایش میدهد .
آبیاری در شیوه پشته ای و در زمین باز و بدون پوشش در تابستان باید روزی 2 بار آبیاری شود و درپاییز حتی به هفته ای 1 بار هم میرسد که البته بسگی به رطوبت محیط دارد.
پشت و رو کردن پشته ها هر 10 روز 1 بار انجام میگیرد. شیرابه که بعد از ابیاری از پشته ها خارج میشود میتواند جایگزینه سمومه امروزی باشد و حتی استفاده از این نوع سم نشان داده است که برگهای شته خورده را نیز به حالت اولیه باز میگرداند
در فصل زمستان برای جولو گیری از ضرر های ناشی از بارش برف یا باران باید روی پشته هارا با مشما محصور کرد.
این حیوانات گنده حوار هستند یعنی اگر گیاهی بر روی پشته ها سبز شود لا به لای ریشه آن تخم گذاری کرده ولی آن را نمیخورند .
کرم ها دو جنسه میباشند ور هنگامه تخم گذاری هر دو تخم میگذارند و در داخل هر کوکون سه عدد بچه کرم می باشد
این مطالب به صورت آزمایشی و پرورشی در سایت خوش زیست شکوه به صورت عملی انجام گردیده و به نتیجه مطلوبی رسیده و امروزه مفتخریم که به تولید روزانه 1 تن در روز رسیده ایم و همچنین پیرو سخنان مقام معظم رهبری امسال را سال حمایت از کار تولید ملی و سرمایه ایرانی نام گذاری کرده ایم و هر عزیزی را که قدم در این نهاد گذارده حمایت میکنیم تا به سوی ایرانی آباد و سر سز و جامعه ای سالم پیش برویم.

همراه :09357417432
کد آگهی : 2497
بازدید : 19940
★★★★★★★★★★ 5/ 5 19940
Your رای: