همه روزه
هزاران آگهی به منظور رفع نیاز های
روزانه شما عزیزان در سایت "ایران گوگل" منتشر می شود.ایران
گوگل" صرفا به معرفی کالا ها ،
خدمات و نیازمندی های شهروندان می پردازد ، لذا هیچ گونه
مسئولیتی در قبال محتوای آگهی و پرداخت
های مالی کاربران ندارد.لطفا هنگام داد و ستد در فضای مجازی ،
از صحت ادعای آگهی دهندگان اطمینان لازم را به دست آورید.برای
کسب اطلاعات بیشتربه سایت پلیس فتا
مراجعه نمایید :www.cyberpolice.ir
با سلام؛
خِــزلی هستم ، نوازنده و مدرس پیانو کلاسیک و نیو اِیج.
افتخار دارم تا هنرجویان و هنردوستان بالای 8 سال را، با پیانو کلاسیکِ غربی و موسیقی عِلمی آشنا کنم.
آموزش ها، به صورت کاملا اصولی انجام می شوند و در اتمام دوره ، هنرجو توانایی نواختنِ قطعات فاخِر و زیبای برترین موسیقیدانان جهان را بدست خواهد آورد.
بعد از اتمام پروسه ی آموزش، هنرجو می تواند هر قطعه ای را به راحتی (و صدالبته به شرط انجام تمرینات لازم) ، با بیانی زیبا و بدون خوردِگی های تکنیکی بنوازد.
روال کار به این صورت هست که
الف) در جلسات ابتدایی، خلاصه ای از تئوری موسیقی و آشنایی با اصول اولیه نت نویسی و نت خوانی آموزش داده می شود.
ب) بعد از توضیحات مقدماتی در جلسات ابتدایی، متناسب با سن هنرجو و هدفِ ایشان، مِتُد را انتخاب میکنم.
( در اینجا منظور از متد، یک روش استانداردِ آموزشی است که در قالب یک یا چند کتاب، توسط یک نویسنده و موسیقیدانِ بنام و مطرح، تالیف و مورد تایید اساتید و نوازندههای بزرگ جهان قرار گرفته شده باشد )
از بین متدهای استاندارد و به روزِ آموزشِ پیانو در جهان، چهار مِتُد را برای سنین و سلیقههای مختلف انتخاب کرده و آموزش میدهم :
1. متد آموزش پیانو اروپا (برای کودک و نوجوان)
2. آلفرد (برای رده سنی بزرگسال)
3. مایکل آرون (برای سنین کمتر از ۱۶ سال و حتی بزرگترها)
4. جان تامسون (برای کودکان زیر ۹ سال)
توجه فرمایید که همهی متدهای بالا و هر متدِ استانداردِ دیگیری، به مثابهی مسیرها و راههای متفاوتِ رسیدن به یک هدف مشخص میباشند. بنابراین سرعت رسیدن به آن هدفِ مشترک، در راههای مختلف، ممکن است متفاوت باشد و همچنین زیباییها و پستیوبلندیهای هر مسیر، با دیگیری متفاوت باشد.
پ) بعد از اتمام جلد اول یا دومِ متد اصلی، به عنوان عاملی برای بالا بردن انگیزه، چند قطعه ی ساده و زیبا( ترجیحا کلاسیک) کار خواهد شد.
ت) برای هنرجوهای بالای ۱۶ سالی به احتمال زیاد، کتاب Burgmuller را کار خواهیم کرد که از 25 اتود زیبا و نسبتا آسان ولی بسیار پرنکته و مهم تشکیل شده. با شروع این کتاب، به مشکلات تکنیکی و ضعفِ شدید انگشتانتان پی خواهید برد و همزمان با این کتاب، برای برطرف کردنِ این ضعفها و مشکلات،
ث) کتابهای Hanon، Schmitt، arpeggios and scales، به عنوان کتاب هایی برای تقویت تمام انگشتها، و یکسان سازی توانایی دست چپ و راست (به طوری که دست چپ به اندازه ی دست راست قوی شود)، استفاده می شوند.
ج) بعد از اتمام کتاب Burgmuller، به سراغ سونات هایی ساده از آهنگسازهای دوره کلاسیک می رویم. و در کنار آنها، قطعاتی زیبا از کتاب Classic Favorites کار می کنیم.
چ) با توجه به سطح توانایی هنرجو در نت خوانی و تکنیک و درک موسیقایی، یا وارد دنیای قطعات می شویم و قطعه می نوازیم و مشکلات تکنیکی را با تمرین هایی ویژه در غالب همان درس حل خواهیم کرد؛ و یا آنکه کتاب های اِتود نوازی مثل چِرنی و کرامِر را متناسب با ضعف هنرجو کار خواهیم کرد.
ح) بعد از حل و فصل شدن بعضی از مشکلات اولیه ی تکنیکی، از هر دوره ی موسیقی کلاسیک، دست کم دو یا سه قطعه را به طور جدی کار می کنیم تا با طرز بیان و اجرای صحیحِ قطعات، در هر دوره آشنا شوید.
خ) بعد از آن می توانیم روی دوره ی باروک، بیشتر متمرکز شویم و کارهای باخ را موشکافانه بررسی کنیم و به اندازه ی کافی، از این موسیقیدانِ بزرگ درس بگیریم؛ کما اینکه جوزف هوفمان در جایی گفته : هر کس که بتواند باخ بنوازد، هر قطعه ی دیگری را هم خواهد نواخت !
د) از سونات های موتسارت و سونات های بتهوون نمی توان گذشت...نواختن بعضی از این سونات های زیبا، شاید ماهها به طول بینجامد
ذ) در موارد چ و ح، با موسیقی رومانتیک آشنا می شویم و حالا به طور جدی روی بیان های اجرایی در موسیقی رمانتیک کار خواهیم کرد. بهترین معرفِ آنها هم، فردریک شوپن، شاعرِ بزرگِ پیانو است...چند والس، نوکتورن، پرلود یا پلونایزِ زیبا را با دقت و با بیانی زیبا کار خواهیم کرد
ر) بعد از آن قطعاتِ بیشتری را از موسیقی کلاسیک کار می کنیم، و اگر هنرجو به سطح قابل قبولی رسید، اِتودهای شوپن، که یکی از مشکل ترین اِتودهای آموزشی هستند، و خود می توانند به عنوان قطعاتی مستقل و کنسرتی اجرا شوند را، شروع می کنیم.
ز) در این مرحله، هنرجو به بینشی رسیده که دیگر خود، میتواند قطعه انتخاب کند و از زیبایی های دنیای موسیقی لذت ببرد
ژ) مرحله ی آخر، اجرای صحنه است که ماحصل ماهها و یا سالها تلاشِ هنرجو، روی اِستیج نمایان خواهد شد.
تاکید می کنم که مراحل بالا، فقط کلیات کار هستند، و امکان دارد که به هیچ عنوان برنامه ی دو هنرجوی با سطحِ یکسان، با هم شباهتی نداشته باشد.
بنابراین، امکان دارد که از اتودها و یا قطعات دیگری در هر مقطع، با توجه به سن و خلقیات و توانایی های هنرجو استفاده شود.
در آخر، لازم می دانم تا از مطالعه ی دقیق شما خواننده ی گرامی تشکر بعمل آورم و همچنین تشکری ویژه از مسئولین این وب سایت، که اجازه می دهند تا توضیحات کاملی را بتوانیم اضافه کنیم.
جهت آموزش به هنرجویان عزیز،
یکشنبه تا پنجشنبه بجز سهشنبهها
در آموزشگاه موسیقی سرایش واقع در کیانپارس، بین ۵ و ۶ غربی
شنبه و سهشنبهها در آموزشگاه موسیقی آوای سپهر
واقع در کیانپارس، نبش ۱۷ غربی
مشغول به تدریس هستم.
همچنین متقاضیان محترم کلاسهای خصوصی، جهت هماهنگیِ روز و ساعت، تماس حاصل فرمایند.
خِزلی 09166069210