UPS-آموزش نصب یو پی اس

توضیحات آگهی
صاحب اگهی
comtech
آدرس
دماوند-میدان ولیعصر ، مجتمع ایرانیان ، طبقه 8 واحد 5
تلفن
02188933539
موبایل
09199059532
ایمیل

همه روزه هزاران آگهی به منظور رفع نیاز های روزانه شما عزیزان در سایت "ایران گوگل" منتشر می شود.ایران گوگل" صرفا به معرفی کالا ها ، خدمات و نیازمندی های شهروندان می پردازد ، لذا هیچ گونه مسئولیتی در قبال محتوای آگهی و پرداخت های مالی کاربران ندارد.لطفا هنگام داد و ستد در فضای مجازی ، از صحت ادعای آگهی دهندگان اطمینان لازم را به دست آورید.برای کسب اطلاعات بیشتربه سایت پلیس فتا مراجعه نمایید :www.cyberpolice.ir

برخي از سيستم‌هاي حساس و مهم در منازل و اماکن عمومی يا در ادارات و کارخانه‌ها بايد هنگام قطع برق شهر به طريقي از يک منبع تغذيه ديگر استفاده کنند و به کار خود ادامه دهند . منابع تغذيه‌اي که وظيفه تامين برق را در هنگام قطع برق شبکه به‌عهده دارند " منابع تغذيه اضطراري " ناميده مي‌شوند . نصب و شناخت این دستگاهها نیاز به علم و آگاهی دارد و نتیجه نداشتن این علم اشکالاتی است که هم برای دستگاههای متصل به UPS ایجاد میشود و هم ممکن است به استفاده کنندگان آسیب برساند. در دوره آموزش نصب UPS کارآموزان با نحوه صحیح نصب انواع استبلایزر و یوپی اس آشنا شده تا از بروز مشکلات در نصب جلوگیری شود.
سرفصلهای آموزش نصب یو پی اس:

آشنایی تخصصی با یو پی اس های لاین اینتر اکتیو ، آنلاین ، آفلاین و سه فاز

آموزش نص یو پی اس های آنلاین

آموزش نصب استابلایزرها

آموزش عملکرد و تفاوت های انواع UPS در نصب

آموزش جریان کشی ولتاژ جهت تحمل میزان بار و زمان پاسخدهی

شناخت انواع مختلف باتری UPS و روش تست آنها

مشخصات باتریهای سیلد لید اسید ، نیکل کادمیوم ، لید اسید و ژل

آموزش نصب باتری روی انواع یو پی اس

آشنایی با پنل های خورشیدی و ارتباط آن با UPS ها

برخی از سرفصلهای دوره آموزش نصب UPS در کلاسهای آموزشی کامتک
یو پی اس (UPS) به معنای منبع تغذیه بدون وقفه Uninterruptible Power Supply
۱- برق اضطراري سيستم هاي ايمني و حفاظتي:
در سيستمهاي ايمني و حفاظتي نظير سيستم اعلام حريق و سيستم تلويزيون مداربسته يا سيستم اعلام سرقت برق اضطراري جزو ضروريات سيستم بوده و بسيار مهم مي باشد. معمولا چون ولتاژ تغذيه اين سيستم ها ولتاژ پايين " DC "و در حدود ۶ تا ۱۲ ولت مي باشد لذا در خود تابلوي اصلي سيستم محلي براي باطريهاي اضطراري در نظر مي گيرند. اين باطريها به مدار الکترونيکي تابلو وصل مي گردند و در زمان وجود برق شهر توسط سيستم شارژ و آماده نگه داشته مي شوند و هنگام قطع برق شبکه بدون تاخير وارد مدار شده و برق اضطراری سيستم را تامين مي نمايند. مدت زمان تامين برق اضطراري بستگي به ظرفيت باطريهاي مورد استفاده و مصرف سيستم دارد.
Dry battery ups
باطريهاي اسيدي آب بندي شده (اين نوع باطريها که به آنها خشک نيز مي گويند نياز به نگهداري ندارند)
Nickel cadmium batteries
باطريهاي نيکل کادميم: اين باطريها نسبت به باطريهاي اسيدي داراي حجم کمتري بوده وقابل شارژ نيز مي باشند.
۲- برق اضطراري براي کامپيوترها:
براي کامپيوترها و ساير دستگاههايي که در صورت قطع برق امکان از دست رفتن اطلاعات در آنها وجود دارد يا براي مواردي مانند تجهيزات اتاق عمل که نياز به اعمال برق اضطراري به سيستم بدون تاخير مي باشد از منابع تغذيه اضطراری بدون تاخير (Uninterruptable Power Systems) (UPS) استفاده مي گردد. در "UPS"ها برق باطريها توسط مدار اينورتر به ولتاژ ۲۲۰ ولت "AC" تبديل مي گردد و در صورت قطع برق شهر در عرض چند ميلي ثانيه در اختيار سيستم قرار مي گيرد. "UPS" در توانهاي متفاوتي نظير ۳۰۰- ۷۰۰ -۱۰۰۰ – ۶۰۰۰ ولت آمپر ساخته مي شوند و بايد باتوجه به تعداد و مصرف دستگاه هايي که بايد تغذيه شوند "UPS" با توان مناسب را انتخاب نمود.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 02188933539 و یا 09199059532 تماس حاصل فرمایید.
آدرس سایت: www.comtech.ir
کد آگهی : 52272
بازدید : 7568
★★★★★★★★★★ 5/ 5 7568
Your رای: