تفاوت کیفی تصاویر دوربین های IP و آنالوگ

تفاوت بین دوربین های مداربسته آنالوگ و تحت شبکه IP
یکی از مهمترین فاکتورهای تجارت های امروزی امنیت و به ویژه امنیت فیزیکی است. در این خصوص یکی از مهمترین ابزارهای امنیتی که استفاده می شود دوربین های مداربسته امنیتی هستند. این دوربین ها در انواع و اقسام مختلف به بازار ارائه می شوند اما مهمترین طبقه بندی هایی که بیشتر از آنها در ساختارهای امنیت فیزیکی استفاده می شود دوربین های مداربسته آنالوگ که به آنها Analog CCTV گفته می شود و از طرف دیگر دوربین های مدار بسته تحت شبکه IP یا IP CCTV می باشند. برای اینکه متوجه شوید کدامیک از این دوربین ها برای تجارت شما مناسب تر است بایستی دقیقا تفاوت های بین آنها را درک کنید ، امروز در انجمن تخصصی فناوری اطلاعات ایران قصد داریم تفاوت این دو نوع طبقه بندی معروف دوربین های مدار بسته را انجام دهیم.عملکرد دوربین های آنالوگ :

دوربین های مدار بسته آنالوگ در واقع از یک روش سنتی برای ضبط کردن تصاویر استفاده می کنند و از دوربین های آنالوگ با تکنولوژی های قدیمی برای ذخیره سازی تصاویر استفاده می کنند. بعد از اینکه تصاویر توسط این دوربین های آنالوگ دریافت شد ، تصاویر بصورت زنده توسط کابل های کواکسیال منتقل می شوند و بر روی یک دستگاه نوار که در قالب VHS است ذخیره سازی می شوند ، البته برخی اوقات پیش می آید که تصاویر دریافت شده در حین ذخیره سازی تبدیل به تصاویر دیجیتال شده و بر روی DVD یا هارد دیسک ذخیره سازی می شوند اما ماهیت کاری که در ابتدا انجام می شود کاملا آنالوگ است و فقط تصویر دریافت شده بصورت دیجیتال ذخیره سازی می شود.
عملکرد دوربین های شبکه :

در دوربین های مدار بسته تحت شبکه IP یا IP CCTV از طرفی دیگر کاملا عملکردی متفاوت از دوربین های مدار بسته آنالوگ را شاهد هستیم ، تصاویری که از طریق این نوع دوربین ها دریافت می شود با استفاده از دوربین های دیجیتال تهیه می شوند ، این تصاویر بصورت خودکار توسط دوربین Encode می شوند و توسط پروتکل Internet Protocol یا IP بصورت دیجیتال در شبکه های کامپیوتری منتقل می شوند و به همین دلیل واژه IP CCTV را به خود اختصاص داده اند. در چنین شرایطی فرآیند تبدیلی که در دوربین های مدار بسته آنالوگ انجام می شود دیگر در کار نیست ، در دوربین های مدار بسته تحت شبکه IP یک Network Video Recorder یا NVR از عملکرد درست همه دوربین های موجود در شبکه اطمینان حاصل می کند و تمامی آنها را بصورت متمرکز کنترل می کند ، این سیستم بعضا اینقدر دقیق است که حتی در بحث ذخیره سازی داده ها روی دیسک ها می تواند از سالم بودن RAID ها نیز اطمینان حاصل کند. دلیل استفاده از اصطلاح دوربین شبکه پروتکل ارتباطی و انتقال تصاویر در این دوربین هاست. دوربین های شبکه دارای یک پورت خروجی از نوع LAN هستند که قابلیت اتصال به شبکه را داراست. شاید کمی عجیب به نظر آید اما این دوربین ها در درون خود دارای یک سیستم عامل نیز هستند. زمانی که از سیستم عامل صحبت می شود الزاما به معنای چیزی شبیه به ویندوز نیست. سیستم عامل موجود در دوربین های شبکه یک سیستم عامل ساده است که وظیفه همسان سازی پروتکل های ارتباطی و انتقال اطلاعات در شبکه را بر عهده دارد.
برتری های دوربین های IP نسبت به آنالوگ :
*دامنه دید بالا:از خصوصیات یک تصویر با رزولیشن بالا، عریض بودن تصویر است که در تصویر زیر نسبت پهنای تصویر و رزولیشن تصویر مشخص است.
*مقرونه به صرفه تر:استفاده از تعداد دوربین های کمتر با رزولیشن بالا به نسبت به دوربین‌های آنالوگ در محیط
*نتیجه و رضایت نهایی کاربر:خرید یک سیستم نظارت تصویری (surveillance) و یا همان سیستم دوربین مداربسته، در نهایت زمانی کارا خواهد بود که بتواند در لحظه رخداد اتفاقات مختلف مانند سرقت، خرابکاری و غیره چهره فرد و یا سوژه مورد نظر را شناسایی کند،فیلمی که توسط یک دوربین مداربسته معمولی(آنالوگ) ضبط میشود در بهترین حالت دارای رزولیشن 0.4مگاپیکسل خواهد بود و کارایی مناسبی نخواهد داشت ولی تصویر ارائه شده توسط دوربین مداربسته مگاپیکسلی (تحت شبکه) قابلیت تشخیص چهره و پلاک خودرو را دارد بطوری که تصویر استخراج شده، مجکمه پسند بوده و می‌توان آن را در مراجع قضایی پیگیری نمود.
برخی از پروژه های انجام شده توسط دوربین های مداربسته ژئوویژن درمشهد:
*هتل 4 ستاره آزادی با 96 دوربین
*پروژه بزرگ کوثرناب با بیش از 150 دوربین
*کلیه مراکز منابع طبیعی خراسان رضوی
*ساختمان و کارخانجات سیمان زاوه بابیش از 50 دوربین
برخی ازپروژه های انجام شده توسط دوربین های مداربسته اسپرادو در مشهد :
* کارخانه آرام گستر مشهد
*سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی
برخی ازپروژه های انجام شده توسط دوربین های مداربسته هایک ویزن در مشهد :
*کارخانه نساجی خراسان
*روغن نباتی سه گل نیشابور
*شهرداری مرکزی مشهد

شرکت هوشمند ارتباط کارا پلاس ،طراح وجری سیستم های امنیتی و نظارت تصویری در خراسان رضوی
38481420 - 38481291 - www.kara-plus.com
نام :
مهندس کمال خطیبی
موقعیت :
مشهد
آدرس :
مشهد - راهنمایی - برج سلمان -طبقه 6 - واحد4
تلفن :
05138481420
موبایل :
09379353684
فکس :
05138481421
ایمیل :
به روزرسانی :
8 سال و8 ماه و 2 روز و 44 دقیقه پیش
بازدیدها :
22479
کد آگهی :
84533

روزانه هزاران آگهی در سایت "ایران گو" منتشر می شود. سایت ” ایران گو" صرفا به معرفی کالا ها ، خدمات و نیازمندی های شهروندان می پردازد ، لذا هیچ گونه مسئولیتی در قبال محتوای آگهی و پرداخت های مالی کاربران ندارد.لطفا هنگام داد و ستد در فضای مجازی ، از صحت ادعای آگهی دهندگان اطمینان لازم را به دست آورید.برای کسب اطلاعات بیشتربه سایت پلیس فتا مراجعه نمایید csirc.fata.gov.ir