تیوا ماشین سازنده خط تولید بازیافت لاستیک به گازوییل . بنزین .نفت سفید و فراورده های سوختی
09121001056..........09124172904
فروش خط تولید پیرولیز لاستیک به هیدرو کربن
دستگاه تولید سوخت از هیدرو کربن
دستگاه پیرولیز لاستیک به میعانات نفتی
خط تولید شامل بخش های زیر می باشد:
1- سیستم خرد کن تایر
2- دستگاه اجیکتور
3- سیستم احتراق و تولید گازهای پایه هیدروکربنی
سیستم تولید دوده صنعتی
4- دستگاه فیلتر حذف دود
5- دستگاه کندانسور
6- مخازن تخلیه سوخت
7- دستگاه راکتور با ظرفیت های 3-5-8-10- 20و30
8- برج تقطیر
سابقه صنعت بازیافت لاستیک در کشورهای پیشرفته به دوران جنگ جهانی اول باز می گردد. در کشورهای عضو اتحادیه اروپا و آمریکا با برنامه ریزی های انجام شده علاوه بر توسعه صنعت روکش، روز به روز از میزان تایرهای که به صورت زباله دفن می شود کاسته شده و استفاده از منجید و بازیابی انرژی افزوده می شود در کشورهای اتحادیه اروپا دفن تایرهای فرسوده به صورت کامل از سال 2003 و به صورت تکه های برش خورده از سال 2006 ممنوع شده است برآورد های انجام شده در کشور ما از حدود 13 میلیون تایر فرسوده که سالانه وارد محیط زیست می شود، تنها حدود 3% آن (حدود 390,000 حلقه) در صنایع روکش کشور مورد استفاده قرار می گیرد. از انبار تایرهای مزبور تنها 25 درصد وزنی آن در صنایع بازیافت لاستیک (شامل صنعت روکش و صنایع بازیافت مواد )مورد استفاده قرار می گیرد و 75 درصد وزنی بقیه در محیط زیست انباشت می شود.
صنعت بازیافت تایر در ایران به حدود 40 سال قبل به تولید تایر روکشی بر می گردد که بخشی از آن در قبل از انقلاب و دارای تکنولوژی قدیم بوده و کارخانجات ایجاد شده در بعد از انقلاب نیز رشد قابل توجهی از حیث تکنولوژیکی و یا بهبود روش های مورد مصرف نداشته اند و عمده این کارخانجات در زمان جنگ ایران و عراق به لحاظ محدودیت تایر فعالیت خوبی داشته اما پس ار جنگ کارخانجات زیر سقف ظرفیت اسمی فعالیت می کنند.
در حال حاضر میلیون ها حلقه تایـر در محل هـای مختلف جمع شده و میلیون ها حلقه نیز به صورت غیرقانونی در محیط زیست رها شده است . طبق آمار در آمریکا 50 درصد از تایرهای دور انداخـته شده به صورت سوخـت مصرف می شود، 15 درصد به مصرف آسفـالـت اصـلاح شـده با لاستیـک ، پرکـننده برای صنـایع تولید لاستیک و ... مصرف شده و مقداری نیز صادر می شود.
درکشورهای صنعتی نیز سالانه به ازای هر نفر جمعیت، یک تایر تعویض می شود و میزان مصرف دیگر کشورهـا نیز ضـریبی از این عدد خواهد بود که این بستگی به پارامترهای مختلفی در آن جامعه دارد. در آمار دیگری گفتـه شده سـالانه به تعداد یک سوم تعداد چرخ اتومبیل ها، تایر فرسوده تولید می شود.
اگر بدانیم به ازای تولید یک لاستیک کامیونی معادل 22 گالن نفت مصرف میشود، بیشتر به لزوم بازیافت لاستیک پی میبریم. لاستیک های مستعمل ، زباله های مخصوص هستند که از لحاظ شیمیایی، اندازه، حالت و شکل با زباله های دیگر تفاوت دارند. لاستیک ها از مواد پلیمری تشکیل شده اند که به راحتی در طبیعت تجزیه نمی شوند در بسیاری از موارد، لاستیک های مستعمل روی هم انباشته و به شکل کوهی از زباله، مناظر زشتی را بوجودآورده که خطر آتش سوزی را نیز به همراه دارند.
امــروزه بـا افزایش قیمت سوخت، بسیاری ازکشورها به دنبال افزایش سهم بازیافـت انرژی از تایـرهای فرسوده هستند چون غیر از مسائل فوق الذکر، دانسته اند ارزش حرارتی تایرها بیشتر از زغال سنگ است.
( 32 مگاژول/کیلوگرم به جای 29 مگـاژول/کیلوگرم )
میزان گوگرد آن نیز کمتر از زغال سنگ است . به علاوه بازیافـت آن باعث کاهش 90 درصدی در حجم زائدات خواهد شد. بررسی های امروزه نشان میدهد که بازیافت تایرهای فرسوده نه تنها آثار مخرب زیست محیطی ندارد بلکه بسیار کارآمد و باعث ایجاد اشتغال و صرفه جویی در مواد خام اولیه شده که در نهایت رشد صنعتی و اقتصادی را به دنبال خواهد داشت.
لاستیک های مستعمل زباله های مخصوصی هستند و از لحاظ شیمیایی ، اندازه حالت و شکل با بقیه زباله ها تفاوت دارند . لاستیک ها از مواد پلیمری تشکیل شده اندکه به راحتی در طبیعت تجزیه نمی شوند . در بسیاری از موارد لاستیک های غیر مستعمل روی هم انباشته شده و به شکل کوهی از زباله مناظر زشتی را به وجود آورده و خطرآتش سوزی را نیز به همراه دارد .
سوزاندن لاستیک ها دود سیاه و مضری را ایجاد می کندکه باعث آلودگی محیط می شود . برای دفن آن نیز مشکلات فراوانی وجود دارد . باتوجه به اینکه در ایران هزینه ای از تولید کنندگان پسماند ها دریافت نمیشود ، تجهیزاتی هم در مراکز دفن برای کاهش حجم یا خرد کردن لاستیک ها وجود ندارد و در نتیجه به همان شکل اولیه دفن میشوند که باعث می شود حجم زیادی از مراکز دفن اشغال شود . امروزه نتیجه تحقیقات و بررسی ها نشان می دهد که امر بازیافت لاستیک های فرسوده نه تنها آثار مخرب بر محیط زیست ندارد و مشکلات مدیریتی این بخش را حل می کند بلکه منشاء توسعه صنعتی و سود آوری اقتصادی وفرآوری وتولید محصولات دیگری نیز می باشد . از پودر لاستیک حاصل از بازیافت تایر های فرسوده در صنایعی مانند جاده سازی ، ساختمانی ، خودروسازی ، صنایع دریایی ، ورزش ، دامداری وکشاورزی وآبرسانی میتوان استفاده کرد. از مزایای دیگر بازیافت تایر های فرسوده کاهش زائدات وکمک به چرخه مواد در طبیعت است.
2-6-موارد مصرف و کاربرد
1. صنایع جادهسازی: پوشش سطح جادهها به جای آسفالت، زیرا به دلیل خاصیت اکوستیکی دارای عمر بیشتر و هزینه کمتری است و صدای کمی را ایجاد می کند و کمتر ترک خورده و در گرما ذوب نمی شود. ترمز خودروها بر روی آن عملکرد بهتری دارد.آببندی شکاف سطح جادهها، تولید لایههای ضد آب و لایههای جاذب صدا، تولید علائم ترافیکی و ضربهگیرها که دارای هزینه کمتر و عمر بیشتری است و به دلیل خاصیت ارتجاعی در هنگام تصادفات آسیبهای کمتری به وسایل نقلیه وارد میکند. تولید سرعتگیرهای خیابان و پوشش مقاطع جادهها با ریل راه آهن.
محصولات حاصل از بازیافت تایر فرسوده
میزان تولید سیم فولادی :10 درصد از هر کیلوگرم تایر
میزان تولید نخ پلی آمید :3 درصد هر کیلوگرم تایر
میزان تولید گرانول : 85 درصد هر کیلوگرم تایر
2. صنایع ساختمانی: فونداسیون و پایهها، استفاده از تایرهای خرد شده در کارهای عمرانی از اهمیت فراوانی برخوردار است به ویژه در مواردی که به کاهش وزن سازهها ضرورت دارد. افزودن لاستیک بازیافتی به بتن، باعث بالا بردن مقاومت آن در برابر آتش و جلوگیری از خرد شدن آن می شود. در کفپوشهای صنعتی و پوشش گذرگاهها، عمر مفید 20سال هستند و به دلیل خواص بیومکانیکی و حالت نیمه ارتجاعی خستگی کمتری ایجاد میکنند. پوشش بام ساختمانها و عایق ساختمانی، تولید چسب درزگیر، کانالهای هوا، زیر فرشها، پوشش سطح زمین بازی بچهها، به منظور افزایش امنیت در هنگام بازی میتوان کفپوشها را با استفاده از خردههای تایر تهیه کرد.
3. صنایع تولید لاستیک و پلاستیک : فومهای قابل انعطاف، پوشش استخرها، تخت کفش، تسمه نوار نقاله
4. صنایع خودروسازی : تولید تایر، روکشکاری تایر،کفپوش و گلگیر خودروها، نوار دور درب و شیشه خودروها، انواع واشر، سیستمهای ترمز اصطکاکی، سپرهای ضربهگیر خودرو
5. صنایع دریایی : ضربهگیرهای اسکله و لنگرگاهها، شناور دریایی،کفپوشهای غیر لغزنده
6. ورزش : پوشش زمینهای ورزشی دومیدانی، گلف و تنیس، میادین اسب دوانی
7. دامداری، کشاورزی و آبرسانی : سیستمهای آبرسانی کشاورزی و شلنگهای لاستیکی، گلدانهای لاستیکی، ظروف تغذیه دام، انواع فنسهای محوطه سیلوهای حبوبات و استفاده از کفپوشهای لاستیکی با مجرای تعبیه هوا که آب آن نفوذ کند، در اسطبلها و گاوداریها.
علاوه بر مواد بالا، لاستیکها یکی از بهترین منابع سوخت و انرژی هستند. تایرها دارای درصد بسیار بالایی از کربن هستند که به آنها قابلیت سوخت سریع و درجه حرارت بسیار بالایی می دهد. مهمترین استفاده تایرها بعنوان سوخت در کورههای سیمان است. بررسیها نشان می دهد انرژی موجود در 242 میلیون حلقه تایر فرسوده برابر با انرژی 12 میلیون بشکه نفت است. با توجه به موضوعات مطرح شده و همچنین اهمیت مقطعی از رده خارج کردن خودروهای فرسوده و با توجه به اینکه سوزاندن و یا دفن تایرها دارای آثار مخرب زیست محیطی است در میان تمام راههای مطرح شده برای رهایی از زبالههای لاستیکی، مهمترین، سالمترین و به صرفهترین راه، بازیافت آنها می باشد. زیرا نه تنها به محیط زیست لطمهای وارد نمیکند، بلکه از مصرف بسیاری از منابع و سوختهای فسیلی جلوگیری میکند و باعث صرفهجویی در انرژی میشود. علاوه بر آن تولید محصولات بازیافتی در ایران به دلیل ارزانی کارگر، آب و انرژی می تواند سود صد در صد داشته باشد.
در ﺣﺎل ﺣﺎﺿﺮ ﻣﯿﻠﯿﻮن ﻫﺎ ﺣﻠﻘﻪ ﺗﺎﯾـﺮ در ﻣﺤﻞ ﻫـﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﻤﻊ آوری ﺷﺪه و ﻣﯿﻠﯿﻮن ﻫﺎ ﺣﻠﻘﻪ ﻧﯿﺰ ﺑﻪ ﺻﻮرت ﻏﯿﺮﻗﺎﻧﻮﻧﯽ در ﻣﺤـﯿﻂ زﯾﺴﺖ رﻫﺎ ﺷﺪه اﺳﺖ . ﻃﺒﻖ آﻣﺎر در آﻣﺮﯾﮑﺎ۵۰ درﺻﺪ از ﺗﺎﯾﺮﻫﺎی ﻣﺴﺘﻌﻤﻞ دور اﻧﺪاﺧــﺘﻪ ﺷـﺪه , ﻣﺴـﺘﻘﯿﻤﺎ ﺑـﻪ ﺻـﻮرت ﺳﻮﺧــﺖ ﻣﺼﺮف ﻣﯽ ﺷﻮد، ۱۵درﺻﺪ ﺑﻪ ﻣﺼﺮف آﺳﻔـﺎﻟـﺖ اﺻـﻼح ﺷـﺪه ﺑﺎ ﻻﺳﺘﯿـﮏ ﯾﺎ ﭘﺮﮐـﻨﻨﺪه ﺑﺮای ﺻﻨـﺎﯾﻊ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻻﺳﺘﯿﮏ و ﺳﺎﺧﺖ ﺳﺎزه ﻫﺎی ﺑﺘﻨﯽ ﺧﺎص ﻣﺼﺮف ﺷﺪه و اﻟﺒﺎﻗﯽ راﻫﯽ ﻣﺮاﮐﺰ دﻓﻦ زﺑﺎﻟﻪ ﺷﻬﺮداری ﻫﺎ ﻣﯽ ﺷﻮد…. ﻻزم ﺑﻪ ذﮐﺮ اﺳﺖ ﮐﻪ ﻧﻤﯽ ﺗﻮان ﻫﻤﻪ ﺗﺎﯾﺮﻫﺎ را در ﻣﺮاﮐﺰ دﻓﻦ رﯾﺨﺖ ﭼﻮن ﺣﺠﻢ زﯾﺎدی اﺷﻐﺎل ﮐـﺮده و در ﻧﺘﯿﺠﻪ ﺑﻪ زﻣﯿﻦ زﯾـﺎدی ﻧﯿـﺎز ﺧﻮاﻫﺪ ﺑﻮد . ﺑﻪ ﻋـﻼوه ﻫﺰﯾﻨﻪ دﻓﻦ ﻫﺮ ﺗﻦ زﺑﺎﻟﻪ در اﯾﻦ ﻣﺮاﮐﺰ در ﺣﺎل اﻓﺰاﯾـﺶ اﺳﺖ . ﻃﺒـﻖ ﻗﻮاﻧﯿﻦ ﺟﺪﯾﺪ اﺗﺤـﺎدﯾﻪ اروﭘـﺎ ، ارﺳﺎل ﺗﺎﯾﺮﻫﺎی ﻓﺮﺳﻮده ﺑﻪ ﻣﺮاﮐﺰ دﻓﻦ زﺑﺎﻟﻪ ﻣﻤﻨﻮع اﺳﺖ.
درﮐﺸﻮرﻫﺎی ﺻﻨﻌﺘﯽ ﻧﯿﺰ ﺳﺎﻻﻧﻪ ﺑﻪ ازای ﻫﺮ ﻧﻔﺮ ﺟﻤﻌﯿﺖ ، ﯾﮏ ﺗﺎﯾﺮ ﺗﻌﻮﯾﺾ ﻣﯽ ﺷﻮد .ﻣﯿﺰان ﻣﺼﺎرف دﯾﮕﺮ ﮐﺸﻮرﻫـﺎ ﻧﯿـﺰ ﺿــﺮﯾﺒﯽ از ﻋﺪد ﻫﺎ ی ﻓﻮق اﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺴﺘﮕﯽ ﺑﻪ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻔﯽ در آن ﺟﺎﻣﻌﻪ دارد.
در آﻣﺎر دﯾﮕﺮی ﮔﻔﺘـﻪ ﺷﺪه ﺳـﺎﻻﻧﻪ ﺑﻪ ﺗﻌﺪاد ﯾﮏ ﺳﻮم ﺗﻌﺪاد ﭼﺮخ اﺗﻮﻣﺒﯿﻞ ﻫﺎ، ﺗﺎﯾﺮ ﻓﺮﺳﻮده ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﯽ ﺷﻮد. از ﻃﺮﻓـﯽ دﯾﮕـﺮ اﮔـﺮ ﺑﺪاﻧﯿﻢ ﺑﻪ ازای ﺗﻮﻟﯿﺪ ﯾﮏ ﻻﺳﺘﯿﮏ ﮐﺎﻣﯿﻮﻧﯽ ﻣﻌﺎدل ۲۲ ﮔﺎﻟﻦ ﻧﻔﺖ ﻣﺼﺮف ﻣﯽﺷﻮد، ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺑﻪ ﻟﺰوم ﺑﺎزﯾﺎﻓﺖ ﻻﺳﺘﯿﮏ ﭘﯽ ﻣﯽﺑﺮﯾﻢ.
اﯾﻦ ﻣﺸﮑﻞ در ﮐﺸﻮر اﯾﺮان ﻧﯿﺰ وﺟـﻮد دارد . ﭼﻮن ﺑـﺎ وﺟﻮد ﭼﻨﺪﯾﻦ ﻣﯿﻠﯿـﻮن ﺧﻮدرو در ﺳﻄﺢ ﮐـﺸﻮر و ﺟﻤﻌﯿﺖ ۷۰ ﻣﯿﻠﯿــﻮن ﻧﻔﺮی اﯾﺮان ، ﻫـﺮ ﺳﺎﻟﻪ ﺑﯿﺶ از ۱۰ ﻣﯿﻠﯿﻮن ﺣﻠﻘﻪ ﺗﺎﯾﺮ ﻣﺼﺮف ﻣﯽ ﺷﻮد و اﯾﻦ ﺑﻪ ﻣﻌﻨﯽ ﻣﺼﺮف ﺑﯿﺶ از ۲5۰ ﻫﺰار ﺗﻦ ﺗﺎﯾـﺮ در ﺳـﺎل اﺳﺖ.
ﺑﻪ اﯾﻦ رﻗﻢ ﺑﺎﯾﺪ ﺗﺎﯾﺮﻫﺎی ﻓﺮﺳﻮده ﺳﺎل ﻫﺎی ﻗﺒﻞ وﺗﺎﯾﺮﻫﺎی ﺣﺎﺻﻠﻪ از ﻃﺮح ﺗﻌﻮﯾﺾ ﺧﻮدروﻫﺎی ﻓﺮﺳﻮده را ﻧﯿﺰ اﻓﺰود. ﮔﺴﺘﺮدﮔﯽ اﯾﻦ ﻣﻮﺿﻮع ﺑﻪ ﺣـﺪی اﺳﺖ ﮐﻪ از ﻫﻢ اﮐـﻨﻮن ﻣﯽ ﺗﻮان ﺷـﺎﻫﺪ ﺗﻠﻨﺒـﺎری از ﺗﺎﯾـﺮﻫﺎی ﻓﺮﺳﻮده دور اﻧﺪاﺧﺘﻪ ﺷﺪه در ﻣﺤﯿﻂ زﯾﺴﺖ اﻃﺮاف ﺷﻬﺮﻫﺎ و ﻣﻨﺎﻃﻖ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﺤﯿﻂ زﯾﺴﺖ ﺷﻬﺮی ﺑﻮد . ﻣﺜﻼً در ﺑﺎزدﯾﺪﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻣﺴﺌﻮﻻن ﺷﻬﺮ ﺗﻬﺮان از ﻣﺮاﮐﺰ دﻓﻦ زﺑـﺎﻟﻪ ﮐﻬـﺮﯾـﺰک داﺷﺘﻪ اﻧﺪ، ﺑﺎ ﺗﻮﺟـﻪ ﺑﻪ ﺣﺠﻢ ﺑﺎﻻی ﺗﺎﯾﺮﻫﺎی ﻣﺴﺘﻌﻤﻞ در ﻣﯿﺎن زﺑﺎﻟﻪ ﻫﺎی ﺗﻬﺮان، ﭘﯿﺸﻨﻬﺎدﻫﺎﯾﯽ ﺑﺮای اﺣﺪاث ﮐﺎرﺧﺎﻧﻪ ﺑﺎزﯾﺎﻓﺖ ﺗﺎﯾﺮ اراﺋﻪ ﺷﺪه اﺳﺖ.
ﺑﺮرﺳﯽ ﻫﺎی اﻣﺮوزه ﻧﺸﺎن ﻣﯽ دﻫﺪ ﮐﻪ ﺑﺎزﯾﺎﻓﺖ ﺗﺎﯾﺮﻫﺎی ﻓﺮﺳﻮده ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ آﺛﺎر ﻣﺨﺮب زﯾﺴﺖ ﻣﺤﯿﻄـﯽ ﻧـﺪارد ﺑﻠﮑـﻪ ﺑﺴـﯿﺎر ﮐﺎرآﻣﺪ و ﺑﺎﻋﺚ اﯾﺠﺎد اﺷﺘﻐﺎل و ﺻﺮﻓﻪ ﺟﻮﯾﯽ در ﻣﻮاد ﺧﺎم اوﻟﯿﻪ ﺷﺪه ﮐﻪ در ﻧﻬﺎﯾﺖ رﺷﺪ ﺻﻨﻌﺘﯽ و اﻗﺘﺼﺎدی ﻣﻨﻄﻘـﻪ را ﺑـﻪ دﻧﺒﺎل ﺧﻮاﻫﺪ داﺷﺖ.
ﭘـﺲ از روﺷﻦ ﺷﺪن ﻧﯿﺎزﺑﻪ ﺑﺎزﯾﺎﻓﺖ ﺿﺎﯾﻌﺎت ﻻﺳﺘﯿﮑﯽ وﺗﺎﯾﺮﻫﺎی ﻣﺴﺘﻌﻤﻞ , در اداﻣـﻪ ﺑـﻪ روش ﻫـﺎی ﻗﺎﺑـﻞ اﺟـﺮا در ﻣﻘﯿـﺎس ﻫـﺎی ﺑﺰرگ ﻣﯽ ﭘﺮدازﯾﻢ.
روش ﻫﺎی ﺑﺎزﯾﺎﻓﺖ :
ﮐﺎرﺧﺎﻧﻪ ﺑﺎزﯾﺎﻓﺖ ﻻﺳﺘﯿﮏ ﺷﺎﻣﻞ دو ﺑﺨﺶ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ
ﺑﺎزﯾﺎﻓﺖ ﻣﮑﺎﻧﯿﮑﯽ
اﻟﻒ - ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺮاﻧﻮل و ﭘﻮدر از ﻻﺳﺘﯿﮏ
ب – ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮐﻔﭙﻮش ﻻﺳﺘﯿﮑﯽ
در اﯾﻦ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﺑﺘﺪا ﺳﯿﻢ ﻃﻮﻗﻪ ﻻﺳﺘﯿﮏ ( ﺗﺎﯾﺮ) ﺗﻮﺳﻂ دﺳﺘﮕﺎه ﻫﺎی ﺳﯿﻢ ﮐﺶ ﺧﺎرج ﺷﺪه ﺳﭙﺲ ﺗﺎﯾﺮ ﻓﺎﻗﺪ ﻃﻮﻗﻪ ﺗﻮﺳﻂ ﺗﺴﻤﻪ ﻧﻘﺎﻟـﻪ ﺑﻪ دﺳﺘﮕﺎه ﺧﺮدﮐﻦ ﻫﺪاﯾﺖ ﻣﯽ ﮔﺮدد. ﻗﻄﻌﺎت ﻻﺳﺘﯿﮏ ﺧﺎرج ﺷﺪه از ﺧﺮدﮐﻦ ﺗﻮﺳﻂ ﺗﺴﻤﻪ ﻧﻘﺎﻟﻪ ﺑﻪ ﺧﺮدﮐﻦ ﺛﺎﻧﻮﯾﻪ ﻫﺪاﯾﺖ ﺷﺪه وﺑﻪ ﻗﻄﻌﺎت ﯾﮏ ﺳﺎﻧﺘﯿﻤﺘﺮی ﺧﺮد ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ. در ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺑﻌﺪ ﭘﺲ از ﻋﺒﻮر از ﻣﮕﻨﺖ ﺟﺪاﺳﺎزی ﺳﯿﻢ ﻓﻠﺰی از ﺑﺎﻓﺖ ﺗﺎﯾﺮ ﺻﻮرت ﻣﯽﮔـﯿـﺮد.
ﺳﭙﺲ ﻋﻤﻠﯿﺎت ﺟﺪاﺳﺎزی اﻟﯿﺎف ﺑﻮﺳﯿﻠﻪ ﺳﺮﻧﺪ و ﺳﺎﯾﮑـﻠﻮن اﻧﺠﺎم ﻣﯽ ﮔﯿﺮد. و ﭘﺲ از آن ﻣﻮاد وارد آﺳﯿﺎب ﻫﺎی ﻧﻬﺎﯾﯽ ﻣﯽ ﺷـﻮﻧﺪﮐـﻪ ﺑﺼﻮرت ﮔﺮاﻧﻮل و ﭘﻮدر ﻧﺮم ﻻﺳﺘﯿﮏ در ﺧﻮاﻫﻨﺪ آﻣﺪ . در اﯾﻦ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﻋﻤﻠﯿﺎت دﻗﯿﻖ ﺟﺪاﺳﺎزی اﻟﯿﺎف و ﺳﯿﻢ ﻓﻠﺰی ازﭘﻮدر ﻻﺳﺘﯿـﮏ ﻧﯿﺰ ﺻﻮرت ﻣﯽ ﮔﯿﺮد و در ﻧﻬﺎﯾﺘﺎ ﻣﺤﺼﻮل ﻓﻮق ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪی ﻣﯽ ﺷﻮد.
در ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮐﻔﭙﻮش, ﮔﺮاﻧﻮﻟﻬﺎی ﻻﺳﺘﯿﮑﯽ ﺑﺎ ﭼﺴﺐ ﭘﻠﯽ ﯾﻮرﺗﺎن و رﻧﮓ در ﻣﺨﻠﻮط ﮐﻦ ﻫﺎ , ﺗﺤﺖ زﻣـﺎﻧﯽ ﻣﺸﺨﺺ و ﺑﺎ ﻓﺮﻣﻮﻟﻬﺎی ﺧﺎص ﻣﺨﻠﻮط ﺷﺪه و ﺳﭙﺲ ﻣﺨﻠﻮط ﺑﺪﺳﺖ آﻣﺪه ﺑﺎ ﺟﺮﻣﯽ ﻣﺸﺨﺺ (ﺿﺨﺎﻣﺖ ﮐﻔﭙﻮش ﺗﻮﻟﯿﺪی) در ﻗﺎﻟﺒﻬﺎی ﻣﻮﺟﻮد رﯾﺨﺘﻪ ﺷﺪه و در ﭘﺮس ﮔﺮم ﻗﺮار ﮔﺮﻓﺘﻪ و در ﻓﺸﺎر و دﻣﺎی ﻣﺸﺨﺼﯽ ﭘﺨﺘﻪ ﻣﯽ ﮔﺮدﻧﺪ. در ﻧﻬﺎﯾﺖ ﭘﺮﺳﻬﺎ ﺗﺨﻠﯿﻪ و ﻣﺤﺼﻮل ﺑﻪ اﻧﺒﺎر ﻫﺪاﯾﺖ ﻣﯽ ﮔﺮدد.
ﺑﺎ راه اﻧﺪازی ﺧﻂ ﺑﺎزﯾﺎﻓﺖ ﻣﮑﺎﻧﯿﮑـﯽ ، اﻧﻮاع ﻣﺤﺼﻮﻻت ﻻﺳﺘﯿﮑﯽ از ﺟﻤﻠﻪ : ﭼﻤـﻦ ﻣﺼﻨـﻮﻋﯽ وﮐﻔﭙـﻮش ﻻﺳﺘﯿـﮑﯽ ﺟﻬـﺖ ﻣﺼـﺮف در ﻣﺒﻠﻤﺎن ﺷﻬﺮی ، ﻗﯿﺮ ﭘﻠﯿﻤﺮی ﻗﺎﺑـﻞ ﺳﺎﺧﺖ وﺗﻮﻟﯿﺪ اﺳﺖ . ﺑﺮای اﯾﺠﺎد ﺧﻮاص ﺟﺬب ﻓﺸﺎرﻫﺎی وارده ﺑﻪ زﻣﯿﻨﻬﺎی ورزﺷـﯽ ، ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﻻﺳﺘﯿﮑﯽ ﺧﺮد ﺷﺪه در زﻣﯿﻨﻬﺎی ورزﺷﯽ ﭼﻨﺪ ﻣﻨﻈﻮره ﺑﻄﻮر وﺳﯿﻌﯽ ﻣﻮرد اﺳﺘﻔﺎده ﻗﺮارﻣﯽ ﮔﯿﺮد.
وﯾﮋﮔﯽ اﺻﻄﺤﮑﺎک ﺑﺎﻻی ﻣﯿﺎدﯾﻦ دو از ﻣﺨﻠﻮط ﮔﺮاﻧﻮﻟﻬﺎی ﻻﺳﺘﯿﮑﯽ ﺑﺎ ﭼﺴﺐ ﻫﺎی ﭘﻠﯽ ﯾﻮرﺗﺎن ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ. ورزﺷﻬﺎﺋﯽ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻓﻮﺗﺒﺎل و ﻫﺎﮐﯽ ﮐﻪ ﺑﺎزﯾﮑﻨﺎن ﺑﻪ زﻣﯿﻦ ﻣﯽ ﺧﻮرﻧﺪ ﺑﻪ ﺳﻄﻮح ﻧﺮﻣﯽ ﻧﯿﺎز دارﻧﺪ ﮐـﻪ ﺑﺎ اﺿـﺎﻓﻪ ﻧﻤﻮدن ﻻﯾﻪ ﺿﺮﺑﻪ ﮔﯿﺮ در زﯾﺮ ﺳﻄﺢ زﻣﯿﻦ ﺑﺎزی ﻣﯽ ﺗﻮان ﺑﻪ اﯾﻦ ﻫﺪف دﺳﺖ ﯾﺎﻓﺖ .
از ﭘﻮدر ﻻﺳﺘﯿﮏ در ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻗﯿﺮ ﭘﻠﯿﻤﺮی ﺑﺮای ﺳﺎﺧﺖ ﻧﻮع ﺑﻬﯿﻨﻪ آﺳﻔﺎﻟﺖ اﺳﺘﻔﺎده ﻣﯽﺷﻮد ﮐﻪ ﻋﻼوه ﺑﺮ ﮐﺎﻫﺶ ﻣﺼﺮف ﻗﯿﺮ ﻣﻌﻤﻮﻟﯽ، ﻋﻤﺮ وﮐﯿﻔﯿﺖ آﺳﻔﺎﻟﺖ را اﻓﺰاﯾﺶ ﻣﯽدﻫﺪ . در روﺷﯽ دﯾﮕﺮ ﻣﺨﻠﻮﻃﯽ ازﮔﺮاﻧﻮل ( داﻧﻪ ﻫـﺎی ﻻﺳﺘﯿﮏ) وآﺳﻔﺎﻟﺖ ﻣﯽ ﺗﻮاﻧﺪ در ﺑﻬﺘﺮﺳﺎﺧﺘﻦ ﺑﺴﺘﺮ ﺟﺎده ﻫﺎ ﻣﻮرد اﺳﺘﻔﺎده ﻗﺮارﮔﯿﺮد . اﯾﻦ اﻣﺮﺑﺎﻋﺚ دوام ﺑﯿﺸﺘﺮ، اﺻﻄﮑﺎک ﺑﻬﺘﺮ و ﺻﺪای ﮐﻤﺘﺮ ﻣﯽ ﺷﻮد.
سیستم پیرولیز PYROLISIS SYSTEM
یک از معضلات زیست محیطی وجود آلاینده های با بیس هیدروکربور هاست که به علت سختی تجزیه به مدت زیاد در طبیعت باقی مانده و باعث آلوده محیط زیست می گردد.از طرفی مسئله بحران انرژی و یافتن منابع تجدید پذیر انرژی ، منجر به ارائه راهکاری جهت بازیافت و تجزیه مواد ضایعاتی ارگانیک گردیده است.
در ایران آلودگیهای نفتی و ضایعات ناشی از تولیدات صنایع نفت و پتروشیمی مانند لجن های نفتی در صنایع، ذخیره و انتقال مواد نفتی، خاکهای آلوده نفتی در مجتمع ها و جزایر نفتی ، لاستیک های فرسوده ،ضایعات پلاستیکی و ....حجم بسیار زیادی از این آلاینده های هیدرو کربوری را شامل می شود و حل این مسئله کمک زیادی به تولید انرژی از ضایعات و همچنین پاکیزگی محیط زیست و صرفه جوئی مادی و ... را به همراه خواهد داشت.
امروزه در جهان صنعتی، با استفاده از سیستم پیرولیز موفق به تجزیه و استحصال سوخت از مواد پلاستیکی و تایر های ضایعاتی و... گردیده اند.این شرکت با توسعه این روش و تحت اتمسفر خالی از اکسیژن موفق به تجزیه مواد ارگانیک موجود در لجن های نفتی، خاکهای آلوده نفتی ،انواع لاستیک و مواد پلاستیکی و... گردیده که با اعمال دماهای مختلف ، مواد هیدروکربنی به گاز بتدیل و با تبرید آن ، سوخت های مختلف قابل استحصال می باشد.
مزایا:
1. 100% مواد هیدروکربوری قابل بازیافت می باشد.
2. در فرآیند بکار برده شده هیچگونه مواد شیمیایی اضافه ای استفاده نمی شود.
3. در طول فرآیند و بعد از آن هیچگونه آلودگی در خاک ، آب و یا هوا نداریم.
4. نتیجه تولیدات ارزش اقتصادی بسیار زیادی نسبت به ارزش ضایعات دارد.
5. ارزانترین تکنولوژی بازیافت مواد هیدروکربوری در جهان می باشد.
6. مواد اولیه آن ارزان و تهیه آن بسیار راحت است.
7. نتیجه هر تن لاستیک بازیافتی ، 10 تن گاز دی اکسید کربن است گاز اصلی محیط سبز است.
8. این فرایند قابل اعمال به کلیه مواد با پایه نفت است.
9. فرایند و سیستم ، منبع انرژی جایگزینی برای نفت و گاز می باشد.
مدت زمان فرآیند بین 4 تا 12 ساعت به طول می کشد که بستگی به مقدار و کیفیت مواد خام ورودی دارد.در طول فرآیند و با اعمال مقادیرمختلف خلاء و دما های پیش تعیین شده و در فازهای مختلف ، گازهای متفاوتی را به دست می دهد که گاز های میعان شده قابل ذخیره سازی و انتقال در مخازن متفاوت می باشد.
تجهیزات و امکانات سیستم پیرولیز:
رآکتور
اطاق کاتالیست ،
جدا کننده آب و نفت
مایع کننده و یا کاندنسر های افقی 2 سری
تجهیزات ضد برگشت شعله
بافر تانک
تجهیزات فشار منفی
لوله آب جت
سیستم غبار گیر
دود کش و فن
سیستم تغذیه اتوماتیک
جزئیات فنی سیستم:
فرآیند بصورت سیستم بسته ای (Batch) می باشد
مقادیر مواد اولیه تحت دما و فشار کنترل شده به داخل رآکتور وارد می شود.
فرآیند باعث تغییر ساختار ملکولی مواد هیدروکربوری شده و نتیجه فرآیند تولید نفت کوره و انواع سوخت بصورت گاز می باشد.
گازهای متصاعد شده از مبدلهای حرارتی گذشته و سوخت بصورت مایع استحصال می گردد.
سایر مواد غیر تبخیر شونده مانند کربن ، فلز ، خاک و ... در راکتور باقی مانده و در انتهای فرآیند تخلیه می شود.
مبدلهای حرارتی از آب استفاده می کنند و آب بصورت چرخشی در سیستم بکار برده می شود.
این سیستم قادر به کار شبانه روزی می باشد.
زیر ساخت مورد نیاز:
فضای مورد نیاز: 300 متر مربع
آب مصرفی: روزانه 1 متر مکعب
برق مورد نیاز: 30 کیلو وات
مثال1) نتایج زیر جهت یک تن لاستیک بدست آمده است:
حدود 45 الی 50% وزنی سوخت (نفت کوره ، گازوئیل سبک ، بنزین و...)
حدود 30 الی 35% کربن سیاه قابل مصرف در صنایع مختلف از جمله پوسته کابل برق ،نوار نقاله، تسمه های بسته بندی،آتش نشانی،بسته های نایلونی مشکی،چسب ،لوازم یدکی اتومبیل ،صنایع لاستیک و...
حدود 10الی15% سیم فولادی
حدود 5 الی8% گاز که امکان میعان را نداشته و سوزانده و یا در دستگاه به عنوان سوخت استفاده مجدد می گردد.
مثال 2) جهت بازیافت یک تن خاک آلوده نفتی که دارای 75% مواد هیدرو کربوری است:
10 الی 20% مواد هیدرو کربوری ، تبدیل به گاز قابل استفاده در سیستم و یا قابل جمع آوری با خواصی بهتر از گاز طبیعی.(غیر قابل میعان در دما و فشار معمولی)
80الی 90% مواد هیدرو کربوری ، تبدیل به سوخت مایع قابل استفاده
مابقی ، خاک پاکیزه با کمتر از 40 ppm مواد هیدروکربوری
ظرفیت
این واحدها در ظرفیت 2 ، 5 ، 8 ، 10 ، 20 و 30 تن در روز قابل تولید است
09124172904
09147557802
09145771804
04533873776
www.tivamachine.com
www.tivamachine.asia
www.tivamachine.ir
کلمات کلیدی
فروش خط تولید پیرولیز لاستیک به گازوییل و بنزین
فروش خط تولید پیرولیز لاستیک به میعانات نفتی
تیوا ماشین سازنده خط تولید بازیافت لاستیک به گازوییل
دستگاه بازیافت لاستیک
دستگاه شریدر خرد کن لاستیک
فروش دستگاه پیرولیز لاستیک
تبدیل لاستیک به سوخت
خط بازیافت لاستیک
راکتور
برج تقطیر
دستگاه بازیافت لاستیک به بنزین
دستگاه تبدیل لاستیک به گازوییل پیرولیز لاستیک به گازوییل و بنزین و روغن سوختی
خط تولید بازیافت و پیرولیز تایر به ضایعات نفتی
09121001056.09124172904
فروش خط تولید پیرولیز لاستیک به هیدرو کربن
دستگاه تولید سوخت از هیدرو کربن
دستگاه پیرولیز لاستیک به میعانات نفتی
خط تولید شامل بخش های زیر می باشد:
1- سیستم خرد کن تایر
2- دستگاه اجیکتور
3- سیستم احتراق و تولید گازهای پایه هیدروکربنی
سیستم تولید دوده صنعتی
4- دستگاه فیلتر حذف دود
5- دستگاه کندانسور
6- مخازن تخلیه سوخت
7- دستگاه راکتور با ظرفیت های 3-5-8-10- 20و30
8- برج تقطیر
سابقه صنعت بازیافت لاستیک در کشورهای پیشرفته به دوران جنگ جهانی اول باز می گردد. در کشورهای عضو اتحادیه اروپا و آمریکا با برنامه ریزی های انجام شده علاوه بر توسعه صنعت روکش، روز به روز از میزان تایرهای که به صورت زباله دفن می شود کاسته شده و استفاده از منجید و بازیابی انرژی افزوده می شود در کشورهای اتحادیه اروپا دفن تایرهای فرسوده به صورت کامل از سال 2003 و به صورت تکه های برش خورده از سال 2006 ممنوع شده است برآورد های انجام شده در کشور ما از حدود 13 میلیون تایر فرسوده که سالانه وارد محیط زیست می شود، تنها حدود 3% آن (حدود 390,000 حلقه) در صنایع روکش کشور مورد استفاده قرار می گیرد. از انبار تایرهای مزبور تنها 25 درصد وزنی آن در صنایع بازیافت لاستیک (شامل صنعت روکش و صنایع بازیافت مواد )مورد استفاده قرار می گیرد و 75 درصد وزنی بقیه در محیط زیست انباشت می شود.
صنعت بازیافت تایر در ایران به حدود 40 سال قبل به تولید تایر روکشی بر می گردد که بخشی از آن در قبل از انقلاب و دارای تکنولوژی قدیم بوده و کارخانجات ایجاد شده در بعد از انقلاب نیز رشد قابل توجهی از حیث تکنولوژیکی و یا بهبود روش های مورد مصرف نداشته اند و عمده این کارخانجات در زمان جنگ ایران و عراق به لحاظ محدودیت تایر فعالیت خوبی داشته اما پس ار جنگ کارخانجات زیر سقف ظرفیت اسمی فعالیت می کنند.
در حال حاضر میلیون ها حلقه تایـر در محل هـای مختلف جمع شده و میلیون ها حلقه نیز به صورت غیرقانونی در محیط زیست رها شده است . طبق آمار در آمریکا 50 درصد از تایرهای دور انداخـته شده به صورت سوخـت مصرف می شود، 15 درصد به مصرف آسفـالـت اصـلاح شـده با لاستیـک ، پرکـننده برای صنـایع تولید لاستیک و ... مصرف شده و مقداری نیز صادر می شود.
درکشورهای صنعتی نیز سالانه به ازای هر نفر جمعیت، یک تایر تعویض می شود و میزان مصرف دیگر کشورهـا نیز ضـریبی از این عدد خواهد بود که این بستگی به پارامترهای مختلفی در آن جامعه دارد. در آمار دیگری گفتـه شده سـالانه به تعداد یک سوم تعداد چرخ اتومبیل ها، تایر فرسوده تولید می شود.
اگر بدانیم به ازای تولید یک لاستیک کامیونی معادل 22 گالن نفت مصرف میشود، بیشتر به لزوم بازیافت لاستیک پی میبریم. لاستیک های مستعمل ، زباله های مخصوص هستند که از لحاظ شیمیایی، اندازه، حالت و شکل با زباله های دیگر تفاوت دارند. لاستیک ها از مواد پلیمری تشکیل شده اند که به راحتی در طبیعت تجزیه نمی شوند در بسیاری از موارد، لاستیک های مستعمل روی هم انباشته و به شکل کوهی از زباله، مناظر زشتی را بوجودآورده که خطر آتش سوزی را نیز به همراه دارند.
امــروزه بـا افزایش قیمت سوخت، بسیاری ازکشورها به دنبال افزایش سهم بازیافـت انرژی از تایـرهای فرسوده هستند چون غیر از مسائل فوق الذکر، دانسته اند ارزش حرارتی تایرها بیشتر از زغال سنگ است.
( 32 مگاژول/کیلوگرم به جای 29 مگـاژول/کیلوگرم )
میزان گوگرد آن نیز کمتر از زغال سنگ است . به علاوه بازیافـت آن باعث کاهش 90 درصدی در حجم زائدات خواهد شد. بررسی های امروزه نشان میدهد که بازیافت تایرهای فرسوده نه تنها آثار مخرب زیست محیطی ندارد بلکه بسیار کارآمد و باعث ایجاد اشتغال و صرفه جویی در مواد خام اولیه شده که در نهایت رشد صنعتی و اقتصادی را به دنبال خواهد داشت.
لاستیک های مستعمل زباله های مخصوصی هستند و از لحاظ شیمیایی ، اندازه حالت و شکل با بقیه زباله ها تفاوت دارند . لاستیک ها از مواد پلیمری تشکیل شده اندکه به راحتی در طبیعت تجزیه نمی شوند . در بسیاری از موارد لاستیک های غیر مستعمل روی هم انباشته شده و به شکل کوهی از زباله مناظر زشتی را به وجود آورده و خطرآتش سوزی را نیز به همراه دارد .
سوزاندن لاستیک ها دود سیاه و مضری را ایجاد می کندکه باعث آلودگی محیط می شود . برای دفن آن نیز مشکلات فراوانی وجود دارد . باتوجه به اینکه در ایران هزینه ای از تولید کنندگان پسماند ها دریافت نمیشود ، تجهیزاتی هم در مراکز دفن برای کاهش حجم یا خرد کردن لاستیک ها وجود ندارد و در نتیجه به همان شکل اولیه دفن میشوند که باعث می شود حجم زیادی از مراکز دفن اشغال شود . امروزه نتیجه تحقیقات و بررسی ها نشان می دهد که امر بازیافت لاستیک های فرسوده نه تنها آثار مخرب بر محیط زیست ندارد و مشکلات مدیریتی این بخش را حل می کند بلکه منشاء توسعه صنعتی و سود آوری اقتصادی وفرآوری وتولید محصولات دیگری نیز می باشد . از پودر لاستیک حاصل از بازیافت تایر های فرسوده در صنایعی مانند جاده سازی ، ساختمانی ، خودروسازی ، صنایع دریایی ، ورزش ، دامداری وکشاورزی وآبرسانی میتوان استفاده کرد. از مزایای دیگر بازیافت تایر های فرسوده کاهش زائدات وکمک به چرخه مواد در طبیعت است.
2-6-موارد مصرف و کاربرد
1. صنایع جادهسازی: پوشش سطح جادهها به جای آسفالت، زیرا به دلیل خاصیت اکوستیکی دارای عمر بیشتر و هزینه کمتری است و صدای کمی را ایجاد می کند و کمتر ترک خورده و در گرما ذوب نمی شود. ترمز خودروها بر روی آن عملکرد بهتری دارد.آببندی شکاف سطح جادهها، تولید لایههای ضد آب و لایههای جاذب صدا، تولید علائم ترافیکی و ضربهگیرها که دارای هزینه کمتر و عمر بیشتری است و به دلیل خاصیت ارتجاعی در هنگام تصادفات آسیبهای کمتری به وسایل نقلیه وارد میکند. تولید سرعتگیرهای خیابان و پوشش مقاطع جادهها با ریل راه آهن.
محصولات حاصل از بازیافت تایر فرسوده
میزان تولید سیم فولادی :10 درصد از هر کیلوگرم تایر
میزان تولید نخ پلی آمید :3 درصد هر کیلوگرم تایر
میزان تولید گرانول : 85 درصد هر کیلوگرم تایر
2. صنایع ساختمانی: فونداسیون و پایهها، استفاده از تایرهای خرد شده در کارهای عمرانی از اهمیت فراوانی برخوردار است به ویژه در مواردی که به کاهش وزن سازهها ضرورت دارد. افزودن لاستیک بازیافتی به بتن، باعث بالا بردن مقاومت آن در برابر آتش و جلوگیری از خرد شدن آن می شود. در کفپوشهای صنعتی و پوشش گذرگاهها، عمر مفید 20سال هستند و به دلیل خواص بیومکانیکی و حالت نیمه ارتجاعی خستگی کمتری ایجاد میکنند. پوشش بام ساختمانها و عایق ساختمانی، تولید چسب درزگیر، کانالهای هوا، زیر فرشها، پوشش سطح زمین بازی بچهها، به منظور افزایش امنیت در هنگام بازی میتوان کفپوشها را با استفاده از خردههای تایر تهیه کرد.
3. صنایع تولید لاستیک و پلاستیک : فومهای قابل انعطاف، پوشش استخرها، تخت کفش، تسمه نوار نقاله
4. صنایع خودروسازی : تولید تایر، روکشکاری تایر،کفپوش و گلگیر خودروها، نوار دور درب و شیشه خودروها، انواع واشر، سیستمهای ترمز اصطکاکی، سپرهای ضربهگیر خودرو
5. صنایع دریایی : ضربهگیرهای اسکله و لنگرگاهها، شناور دریایی،کفپوشهای غیر لغزنده
6. ورزش : پوشش زمینهای ورزشی دومیدانی، گلف و تنیس، میادین اسب دوانی
7. دامداری، کشاورزی و آبرسانی : سیستمهای آبرسانی کشاورزی و شلنگهای لاستیکی، گلدانهای لاستیکی، ظروف تغذیه دام، انواع فنسهای محوطه سیلوهای حبوبات و استفاده از کفپوشهای لاستیکی با مجرای تعبیه هوا که آب آن نفوذ کند، در اسطبلها و گاوداریها.
علاوه بر مواد بالا، لاستیکها یکی از بهترین منابع سوخت و انرژی هستند. تایرها دارای درصد بسیار بالایی از کربن هستند که به آنها قابلیت سوخت سریع و درجه حرارت بسیار بالایی می دهد. مهمترین استفاده تایرها بعنوان سوخت در کورههای سیمان است. بررسیها نشان می دهد انرژی موجود در 242 میلیون حلقه تایر فرسوده برابر با انرژی 12 میلیون بشکه نفت است. با توجه به موضوعات مطرح شده و همچنین اهمیت مقطعی از رده خارج کردن خودروهای فرسوده و با توجه به اینکه سوزاندن و یا دفن تایرها دارای آثار مخرب زیست محیطی است در میان تمام راههای مطرح شده برای رهایی از زبالههای لاستیکی، مهمترین، سالمترین و به صرفهترین راه، بازیافت آنها می باشد. زیرا نه تنها به محیط زیست لطمهای وارد نمیکند، بلکه از مصرف بسیاری از منابع و سوختهای فسیلی جلوگیری میکند و باعث صرفهجویی در انرژی میشود. علاوه بر آن تولید محصولات بازیافتی در ایران به دلیل ارزانی کارگر، آب و انرژی می تواند سود صد در صد داشته باشد.
در ﺣﺎل ﺣﺎﺿﺮ ﻣﯿﻠﯿﻮن ﻫﺎ ﺣﻠﻘﻪ ﺗﺎﯾـﺮ در ﻣﺤﻞ ﻫـﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﻤﻊ آوری ﺷﺪه و ﻣﯿﻠﯿﻮن ﻫﺎ ﺣﻠﻘﻪ ﻧﯿﺰ ﺑﻪ ﺻﻮرت ﻏﯿﺮﻗﺎﻧﻮﻧﯽ در ﻣﺤـﯿﻂ زﯾﺴﺖ رﻫﺎ ﺷﺪه اﺳﺖ . ﻃﺒﻖ آﻣﺎر در آﻣﺮﯾﮑﺎ۵۰ درﺻﺪ از ﺗﺎﯾﺮﻫﺎی ﻣﺴﺘﻌﻤﻞ دور اﻧﺪاﺧــﺘﻪ ﺷـﺪه , ﻣﺴـﺘﻘﯿﻤﺎ ﺑـﻪ ﺻـﻮرت ﺳﻮﺧــﺖ ﻣﺼﺮف ﻣﯽ ﺷﻮد، ۱۵درﺻﺪ ﺑﻪ ﻣﺼﺮف آﺳﻔـﺎﻟـﺖ اﺻـﻼح ﺷـﺪه ﺑﺎ ﻻﺳﺘﯿـﮏ ﯾﺎ ﭘﺮﮐـﻨﻨﺪه ﺑﺮای ﺻﻨـﺎﯾﻊ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻻﺳﺘﯿﮏ و ﺳﺎﺧﺖ ﺳﺎزه ﻫﺎی ﺑﺘﻨﯽ ﺧﺎص ﻣﺼﺮف ﺷﺪه و اﻟﺒﺎﻗﯽ راﻫﯽ ﻣﺮاﮐﺰ دﻓﻦ زﺑﺎﻟﻪ ﺷﻬﺮداری ﻫﺎ ﻣﯽ ﺷﻮد…. ﻻزم ﺑﻪ ذﮐﺮ اﺳﺖ ﮐﻪ ﻧﻤﯽ ﺗﻮان ﻫﻤﻪ ﺗﺎﯾﺮﻫﺎ را در ﻣﺮاﮐﺰ دﻓﻦ رﯾﺨﺖ ﭼﻮن ﺣﺠﻢ زﯾﺎدی اﺷﻐﺎل ﮐـﺮده و در ﻧﺘﯿﺠﻪ ﺑﻪ زﻣﯿﻦ زﯾـﺎدی ﻧﯿـﺎز ﺧﻮاﻫﺪ ﺑﻮد . ﺑﻪ ﻋـﻼوه ﻫﺰﯾﻨﻪ دﻓﻦ ﻫﺮ ﺗﻦ زﺑﺎﻟﻪ در اﯾﻦ ﻣﺮاﮐﺰ در ﺣﺎل اﻓﺰاﯾـﺶ اﺳﺖ . ﻃﺒـﻖ ﻗﻮاﻧﯿﻦ ﺟﺪﯾﺪ اﺗﺤـﺎدﯾﻪ اروﭘـﺎ ، ارﺳﺎل ﺗﺎﯾﺮﻫﺎی ﻓﺮﺳﻮده ﺑﻪ ﻣﺮاﮐﺰ دﻓﻦ زﺑﺎﻟﻪ ﻣﻤﻨﻮع اﺳﺖ.
درﮐﺸﻮرﻫﺎی ﺻﻨﻌﺘﯽ ﻧﯿﺰ ﺳﺎﻻﻧﻪ ﺑﻪ ازای ﻫﺮ ﻧﻔﺮ ﺟﻤﻌﯿﺖ ، ﯾﮏ ﺗﺎﯾﺮ ﺗﻌﻮﯾﺾ ﻣﯽ ﺷﻮد .ﻣﯿﺰان ﻣﺼﺎرف دﯾﮕﺮ ﮐﺸﻮرﻫـﺎ ﻧﯿـﺰ ﺿــﺮﯾﺒﯽ از ﻋﺪد ﻫﺎ ی ﻓﻮق اﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺴﺘﮕﯽ ﺑﻪ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻔﯽ در آن ﺟﺎﻣﻌﻪ دارد.
در آﻣﺎر دﯾﮕﺮی ﮔﻔﺘـﻪ ﺷﺪه ﺳـﺎﻻﻧﻪ ﺑﻪ ﺗﻌﺪاد ﯾﮏ ﺳﻮم ﺗﻌﺪاد ﭼﺮخ اﺗﻮﻣﺒﯿﻞ ﻫﺎ، ﺗﺎﯾﺮ ﻓﺮﺳﻮده ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﯽ ﺷﻮد. از ﻃﺮﻓـﯽ دﯾﮕـﺮ اﮔـﺮ ﺑﺪاﻧﯿﻢ ﺑﻪ ازای ﺗﻮﻟﯿﺪ ﯾﮏ ﻻﺳﺘﯿﮏ ﮐﺎﻣﯿﻮﻧﯽ ﻣﻌﺎدل ۲۲ ﮔﺎﻟﻦ ﻧﻔﺖ ﻣﺼﺮف ﻣﯽﺷﻮد، ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺑﻪ ﻟﺰوم ﺑﺎزﯾﺎﻓﺖ ﻻﺳﺘﯿﮏ ﭘﯽ ﻣﯽﺑﺮﯾﻢ.
اﯾﻦ ﻣﺸﮑﻞ در ﮐﺸﻮر اﯾﺮان ﻧﯿﺰ وﺟـﻮد دارد . ﭼﻮن ﺑـﺎ وﺟﻮد ﭼﻨﺪﯾﻦ ﻣﯿﻠﯿـﻮن ﺧﻮدرو در ﺳﻄﺢ ﮐـﺸﻮر و ﺟﻤﻌﯿﺖ ۷۰ ﻣﯿﻠﯿــﻮن ﻧﻔﺮی اﯾﺮان ، ﻫـﺮ ﺳﺎﻟﻪ ﺑﯿﺶ از ۱۰ ﻣﯿﻠﯿﻮن ﺣﻠﻘﻪ ﺗﺎﯾﺮ ﻣﺼﺮف ﻣﯽ ﺷﻮد و اﯾﻦ ﺑﻪ ﻣﻌﻨﯽ ﻣﺼﺮف ﺑﯿﺶ از ۲5۰ ﻫﺰار ﺗﻦ ﺗﺎﯾـﺮ در ﺳـﺎل اﺳﺖ.
ﺑﻪ اﯾﻦ رﻗﻢ ﺑﺎﯾﺪ ﺗﺎﯾﺮﻫﺎی ﻓﺮﺳﻮده ﺳﺎل ﻫﺎی ﻗﺒﻞ وﺗﺎﯾﺮﻫﺎی ﺣﺎﺻﻠﻪ از ﻃﺮح ﺗﻌﻮﯾﺾ ﺧﻮدروﻫﺎی ﻓﺮﺳﻮده را ﻧﯿﺰ اﻓﺰود. ﮔﺴﺘﺮدﮔﯽ اﯾﻦ ﻣﻮﺿﻮع ﺑﻪ ﺣـﺪی اﺳﺖ ﮐﻪ از ﻫﻢ اﮐـﻨﻮن ﻣﯽ ﺗﻮان ﺷـﺎﻫﺪ ﺗﻠﻨﺒـﺎری از ﺗﺎﯾـﺮﻫﺎی ﻓﺮﺳﻮده دور اﻧﺪاﺧﺘﻪ ﺷﺪه در ﻣﺤﯿﻂ زﯾﺴﺖ اﻃﺮاف ﺷﻬﺮﻫﺎ و ﻣﻨﺎﻃﻖ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﺤﯿﻂ زﯾﺴﺖ ﺷﻬﺮی ﺑﻮد . ﻣﺜﻼً در ﺑﺎزدﯾﺪﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻣﺴﺌﻮﻻن ﺷﻬﺮ ﺗﻬﺮان از ﻣﺮاﮐﺰ دﻓﻦ زﺑـﺎﻟﻪ ﮐﻬـﺮﯾـﺰک داﺷﺘﻪ اﻧﺪ، ﺑﺎ ﺗﻮﺟـﻪ ﺑﻪ ﺣﺠﻢ ﺑﺎﻻی ﺗﺎﯾﺮﻫﺎی ﻣﺴﺘﻌﻤﻞ در ﻣﯿﺎن زﺑﺎﻟﻪ ﻫﺎی ﺗﻬﺮان، ﭘﯿﺸﻨﻬﺎدﻫﺎﯾﯽ ﺑﺮای اﺣﺪاث ﮐﺎرﺧﺎﻧﻪ ﺑﺎزﯾﺎﻓﺖ ﺗﺎﯾﺮ اراﺋﻪ ﺷﺪه اﺳﺖ.
ﺑﺮرﺳﯽ ﻫﺎی اﻣﺮوزه ﻧﺸﺎن ﻣﯽ دﻫﺪ ﮐﻪ ﺑﺎزﯾﺎﻓﺖ ﺗﺎﯾﺮﻫﺎی ﻓﺮﺳﻮده ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ آﺛﺎر ﻣﺨﺮب زﯾﺴﺖ ﻣﺤﯿﻄـﯽ ﻧـﺪارد ﺑﻠﮑـﻪ ﺑﺴـﯿﺎر ﮐﺎرآﻣﺪ و ﺑﺎﻋﺚ اﯾﺠﺎد اﺷﺘﻐﺎل و ﺻﺮﻓﻪ ﺟﻮﯾﯽ در ﻣﻮاد ﺧﺎم اوﻟﯿﻪ ﺷﺪه ﮐﻪ در ﻧﻬﺎﯾﺖ رﺷﺪ ﺻﻨﻌﺘﯽ و اﻗﺘﺼﺎدی ﻣﻨﻄﻘـﻪ را ﺑـﻪ دﻧﺒﺎل ﺧﻮاﻫﺪ داﺷﺖ.
ﭘـﺲ از روﺷﻦ ﺷﺪن ﻧﯿﺎزﺑﻪ ﺑﺎزﯾﺎﻓﺖ ﺿﺎﯾﻌﺎت ﻻﺳﺘﯿﮑﯽ وﺗﺎﯾﺮﻫﺎی ﻣﺴﺘﻌﻤﻞ , در اداﻣـﻪ ﺑـﻪ روش ﻫـﺎی ﻗﺎﺑـﻞ اﺟـﺮا در ﻣﻘﯿـﺎس ﻫـﺎی ﺑﺰرگ ﻣﯽ ﭘﺮدازﯾﻢ.
روش ﻫﺎی ﺑﺎزﯾﺎﻓﺖ :
ﮐﺎرﺧﺎﻧﻪ ﺑﺎزﯾﺎﻓﺖ ﻻﺳﺘﯿﮏ ﺷﺎﻣﻞ دو ﺑﺨﺶ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ
ﺑﺎزﯾﺎﻓﺖ ﻣﮑﺎﻧﯿﮑﯽ
اﻟﻒ - ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺮاﻧﻮل و ﭘﻮدر از ﻻﺳﺘﯿﮏ
ب – ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮐﻔﭙﻮش ﻻﺳﺘﯿﮑﯽ
در اﯾﻦ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﺑﺘﺪا ﺳﯿﻢ ﻃﻮﻗﻪ ﻻﺳﺘﯿﮏ ( ﺗﺎﯾﺮ) ﺗﻮﺳﻂ دﺳﺘﮕﺎه ﻫﺎی ﺳﯿﻢ ﮐﺶ ﺧﺎرج ﺷﺪه ﺳﭙﺲ ﺗﺎﯾﺮ ﻓﺎﻗﺪ ﻃﻮﻗﻪ ﺗﻮﺳﻂ ﺗﺴﻤﻪ ﻧﻘﺎﻟـﻪ ﺑﻪ دﺳﺘﮕﺎه ﺧﺮدﮐﻦ ﻫﺪاﯾﺖ ﻣﯽ ﮔﺮدد. ﻗﻄﻌﺎت ﻻﺳﺘﯿﮏ ﺧﺎرج ﺷﺪه از ﺧﺮدﮐﻦ ﺗﻮﺳﻂ ﺗﺴﻤﻪ ﻧﻘﺎﻟﻪ ﺑﻪ ﺧﺮدﮐﻦ ﺛﺎﻧﻮﯾﻪ ﻫﺪاﯾﺖ ﺷﺪه وﺑﻪ ﻗﻄﻌﺎت ﯾﮏ ﺳﺎﻧﺘﯿﻤﺘﺮی ﺧﺮد ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ. در ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺑﻌﺪ ﭘﺲ از ﻋﺒﻮر از ﻣﮕﻨﺖ ﺟﺪاﺳﺎزی ﺳﯿﻢ ﻓﻠﺰی از ﺑﺎﻓﺖ ﺗﺎﯾﺮ ﺻﻮرت ﻣﯽﮔـﯿـﺮد.
ﺳﭙﺲ ﻋﻤﻠﯿﺎت ﺟﺪاﺳﺎزی اﻟﯿﺎف ﺑﻮﺳﯿﻠﻪ ﺳﺮﻧﺪ و ﺳﺎﯾﮑـﻠﻮن اﻧﺠﺎم ﻣﯽ ﮔﯿﺮد. و ﭘﺲ از آن ﻣﻮاد وارد آﺳﯿﺎب ﻫﺎی ﻧﻬﺎﯾﯽ ﻣﯽ ﺷـﻮﻧﺪﮐـﻪ ﺑﺼﻮرت ﮔﺮاﻧﻮل و ﭘﻮدر ﻧﺮم ﻻﺳﺘﯿﮏ در ﺧﻮاﻫﻨﺪ آﻣﺪ . در اﯾﻦ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﻋﻤﻠﯿﺎت دﻗﯿﻖ ﺟﺪاﺳﺎزی اﻟﯿﺎف و ﺳﯿﻢ ﻓﻠﺰی ازﭘﻮدر ﻻﺳﺘﯿـﮏ ﻧﯿﺰ ﺻﻮرت ﻣﯽ ﮔﯿﺮد و در ﻧﻬﺎﯾﺘﺎ ﻣﺤﺼﻮل ﻓﻮق ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪی ﻣﯽ ﺷﻮد.
در ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮐﻔﭙﻮش, ﮔﺮاﻧﻮﻟﻬﺎی ﻻﺳﺘﯿﮑﯽ ﺑﺎ ﭼﺴﺐ ﭘﻠﯽ ﯾﻮرﺗﺎن و رﻧﮓ در ﻣﺨﻠﻮط ﮐﻦ ﻫﺎ , ﺗﺤﺖ زﻣـﺎﻧﯽ ﻣﺸﺨﺺ و ﺑﺎ ﻓﺮﻣﻮﻟﻬﺎی ﺧﺎص ﻣﺨﻠﻮط ﺷﺪه و ﺳﭙﺲ ﻣﺨﻠﻮط ﺑﺪﺳﺖ آﻣﺪه ﺑﺎ ﺟﺮﻣﯽ ﻣﺸﺨﺺ (ﺿﺨﺎﻣﺖ ﮐﻔﭙﻮش ﺗﻮﻟﯿﺪی) در ﻗﺎﻟﺒﻬﺎی ﻣﻮﺟﻮد رﯾﺨﺘﻪ ﺷﺪه و در ﭘﺮس ﮔﺮم ﻗﺮار ﮔﺮﻓﺘﻪ و در ﻓﺸﺎر و دﻣﺎی ﻣﺸﺨﺼﯽ ﭘﺨﺘﻪ ﻣﯽ ﮔﺮدﻧﺪ. در ﻧﻬﺎﯾﺖ ﭘﺮﺳﻬﺎ ﺗﺨﻠﯿﻪ و ﻣﺤﺼﻮل ﺑﻪ اﻧﺒﺎر ﻫﺪاﯾﺖ ﻣﯽ ﮔﺮدد.
ﺑﺎ راه اﻧﺪازی ﺧﻂ ﺑﺎزﯾﺎﻓﺖ ﻣﮑﺎﻧﯿﮑـﯽ ، اﻧﻮاع ﻣﺤﺼﻮﻻت ﻻﺳﺘﯿﮑﯽ از ﺟﻤﻠﻪ : ﭼﻤـﻦ ﻣﺼﻨـﻮﻋﯽ وﮐﻔﭙـﻮش ﻻﺳﺘﯿـﮑﯽ ﺟﻬـﺖ ﻣﺼـﺮف در ﻣﺒﻠﻤﺎن ﺷﻬﺮی ، ﻗﯿﺮ ﭘﻠﯿﻤﺮی ﻗﺎﺑـﻞ ﺳﺎﺧﺖ وﺗﻮﻟﯿﺪ اﺳﺖ . ﺑﺮای اﯾﺠﺎد ﺧﻮاص ﺟﺬب ﻓﺸﺎرﻫﺎی وارده ﺑﻪ زﻣﯿﻨﻬﺎی ورزﺷـﯽ ، ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﻻﺳﺘﯿﮑﯽ ﺧﺮد ﺷﺪه در زﻣﯿﻨﻬﺎی ورزﺷﯽ ﭼﻨﺪ ﻣﻨﻈﻮره ﺑﻄﻮر وﺳﯿﻌﯽ ﻣﻮرد اﺳﺘﻔﺎده ﻗﺮارﻣﯽ ﮔﯿﺮد.
وﯾﮋﮔﯽ اﺻﻄﺤﮑﺎک ﺑﺎﻻی ﻣﯿﺎدﯾﻦ دو از ﻣﺨﻠﻮط ﮔﺮاﻧﻮﻟﻬﺎی ﻻﺳﺘﯿﮑﯽ ﺑﺎ ﭼﺴﺐ ﻫﺎی ﭘﻠﯽ ﯾﻮرﺗﺎن ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ. ورزﺷﻬﺎﺋﯽ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻓﻮﺗﺒﺎل و ﻫﺎﮐﯽ ﮐﻪ ﺑﺎزﯾﮑﻨﺎن ﺑﻪ زﻣﯿﻦ ﻣﯽ ﺧﻮرﻧﺪ ﺑﻪ ﺳﻄﻮح ﻧﺮﻣﯽ ﻧﯿﺎز دارﻧﺪ ﮐـﻪ ﺑﺎ اﺿـﺎﻓﻪ ﻧﻤﻮدن ﻻﯾﻪ ﺿﺮﺑﻪ ﮔﯿﺮ در زﯾﺮ ﺳﻄﺢ زﻣﯿﻦ ﺑﺎزی ﻣﯽ ﺗﻮان ﺑﻪ اﯾﻦ ﻫﺪف دﺳﺖ ﯾﺎﻓﺖ .
از ﭘﻮدر ﻻﺳﺘﯿﮏ در ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻗﯿﺮ ﭘﻠﯿﻤﺮی ﺑﺮای ﺳﺎﺧﺖ ﻧﻮع ﺑﻬﯿﻨﻪ آﺳﻔﺎﻟﺖ اﺳﺘﻔﺎده ﻣﯽﺷﻮد ﮐﻪ ﻋﻼوه ﺑﺮ ﮐﺎﻫﺶ ﻣﺼﺮف ﻗﯿﺮ ﻣﻌﻤﻮﻟﯽ، ﻋﻤﺮ وﮐﯿﻔﯿﺖ آﺳﻔﺎﻟﺖ را اﻓﺰاﯾﺶ ﻣﯽدﻫﺪ . در روﺷﯽ دﯾﮕﺮ ﻣﺨﻠﻮﻃﯽ ازﮔﺮاﻧﻮل ( داﻧﻪ ﻫـﺎی ﻻﺳﺘﯿﮏ) وآﺳﻔﺎﻟﺖ ﻣﯽ ﺗﻮاﻧﺪ در ﺑﻬﺘﺮﺳﺎﺧﺘﻦ ﺑﺴﺘﺮ ﺟﺎده ﻫﺎ ﻣﻮرد اﺳﺘﻔﺎده ﻗﺮارﮔﯿﺮد . اﯾﻦ اﻣﺮﺑﺎﻋﺚ دوام ﺑﯿﺸﺘﺮ، اﺻﻄﮑﺎک ﺑﻬﺘﺮ و ﺻﺪای ﮐﻤﺘﺮ ﻣﯽ ﺷﻮد.
سیستم پیرولیز PYROLISIS SYSTEM
یک از معضلات زیست محیطی وجود آلاینده های با بیس هیدروکربور هاست که به علت سختی تجزیه به مدت زیاد در طبیعت باقی مانده و باعث آلوده محیط زیست می گردد.از طرفی مسئله بحران انرژی و یافتن منابع تجدید پذیر انرژی ، منجر به ارائه راهکاری جهت بازیافت و تجزیه مواد ضایعاتی ارگانیک گردیده است.
در ایران آلودگیهای نفتی و ضایعات ناشی از تولیدات صنایع نفت و پتروشیمی مانند لجن های نفتی در صنایع، ذخیره و انتقال مواد نفتی، خاکهای آلوده نفتی در مجتمع ها و جزایر نفتی ، لاستیک های فرسوده ،ضایعات پلاستیکی و ....حجم بسیار زیادی از این آلاینده های هیدرو کربوری را شامل می شود و حل این مسئله کمک زیادی به تولید انرژی از ضایعات و همچنین پاکیزگی محیط زیست و صرفه جوئی مادی و ... را به همراه خواهد داشت.
امروزه در جهان صنعتی، با استفاده از سیستم پیرولیز موفق به تجزیه و استحصال سوخت از مواد پلاستیکی و تایر های ضایعاتی و... گردیده اند.این شرکت با توسعه این روش و تحت اتمسفر خالی از اکسیژن موفق به تجزیه مواد ارگانیک موجود در لجن های نفتی، خاکهای آلوده نفتی ،انواع لاستیک و مواد پلاستیکی و... گردیده که با اعمال دماهای مختلف ، مواد هیدروکربنی به گاز بتدیل و با تبرید آن ، سوخت های مختلف قابل استحصال می باشد.
مزایا:
1. 100% مواد هیدروکربوری قابل بازیافت می باشد.
2. در فرآیند بکار برده شده هیچگونه مواد شیمیایی اضافه ای استفاده نمی شود.
3. در طول فرآیند و بعد از آن هیچگونه آلودگی در خاک ، آب و یا هوا نداریم.
4. نتیجه تولیدات ارزش اقتصادی بسیار زیادی نسبت به ارزش ضایعات دارد.
5. ارزانترین تکنولوژی بازیافت مواد هیدروکربوری در جهان می باشد.
6. مواد اولیه آن ارزان و تهیه آن بسیار راحت است.
7. نتیجه هر تن لاستیک بازیافتی ، 10 تن گاز دی اکسید کربن است گاز اصلی محیط سبز است.
8. این فرایند قابل اعمال به کلیه مواد با پایه نفت است.
9. فرایند و سیستم ، منبع انرژی جایگزینی برای نفت و گاز می باشد.
مدت زمان فرآیند بین 4 تا 12 ساعت به طول می کشد که بستگی به مقدار و کیفیت مواد خام ورودی دارد.در طول فرآیند و با اعمال مقادیرمختلف خلاء و دما های پیش تعیین شده و در فازهای مختلف ، گازهای متفاوتی را به دست می دهد که گاز های میعان شده قابل ذخیره سازی و انتقال در مخازن متفاوت می باشد.
تجهیزات و امکانات سیستم پیرولیز:
رآکتور
اطاق کاتالیست ،
جدا کننده آب و نفت
مایع کننده و یا کاندنسر های افقی 2 سری
تجهیزات ضد برگشت شعله
بافر تانک
تجهیزات فشار منفی
لوله آب جت
سیستم غبار گیر
دود کش و فن
سیستم تغذیه اتوماتیک
جزئیات فنی سیستم:
فرآیند بصورت سیستم بسته ای (Batch) می باشد
مقادیر مواد اولیه تحت دما و فشار کنترل شده به داخل رآکتور وارد می شود.
فرآیند باعث تغییر ساختار ملکولی مواد هیدروکربوری شده و نتیجه فرآیند تولید نفت کوره و انواع سوخت بصورت گاز می باشد.
گازهای متصاعد شده از مبدلهای حرارتی گذشته و سوخت بصورت مایع استحصال می گردد.
سایر مواد غیر تبخیر شونده مانند کربن ، فلز ، خاک و ... در راکتور باقی مانده و در انتهای فرآیند تخلیه می شود.
مبدلهای حرارتی از آب استفاده می کنند و آب بصورت چرخشی در سیستم بکار برده می شود.
این سیستم قادر به کار شبانه روزی می باشد.
زیر ساخت مورد نیاز:
فضای مورد نیاز: 300 متر مربع
آب مصرفی: روزانه 1 متر مکعب
برق مورد نیاز: 30 کیلو وات
مثال1) نتایج زیر جهت یک تن لاستیک بدست آمده است:
حدود 45 الی 50% وزنی سوخت (نفت کوره ، گازوئیل سبک ، بنزین و...)
حدود 30 الی 35% کربن سیاه قابل مصرف در صنایع مختلف از جمله پوسته کابل برق ،نوار نقاله، تسمه های بسته بندی،آتش نشانی،بسته های نایلونی مشکی،چسب ،لوازم یدکی اتومبیل ،صنایع لاستیک و...
حدود 10الی15% سیم فولادی
حدود 5 الی8% گاز که امکان میعان را نداشته و سوزانده و یا در دستگاه به عنوان سوخت استفاده مجدد می گردد.
مثال 2) جهت بازیافت یک تن خاک آلوده نفتی که دارای 75% مواد هیدرو کربوری است:
10 الی 20% مواد هیدرو کربوری ، تبدیل به گاز قابل استفاده در سیستم و یا قابل جمع آوری با خواصی بهتر از گاز طبیعی.(غیر قابل میعان در دما و فشار معمولی)
80الی 90% مواد هیدرو کربوری ، تبدیل به سوخت مایع قابل استفاده
مابقی ، خاک پاکیزه با کمتر از 40 ppm مواد هیدروکربوری
ظرفیت
این واحدها در ظرفیت 2 ، 5 ، 8 ، 10 ، 20 و 30 تن در روز قابل تولید است
09124172904
09147557802
09145771804
04533873776
www.tivamachine.com
www.tivamachine.asia
www.tivamachine.ir
کلمات کلیدی
فروش خط تولید پیرولیز لاستیک به گازوییل و بنزین
فروش خط تولید پیرولیز لاستیک به میعانات نفتی
تیوا ماشین سازنده خط تولید بازیافت لاستیک به گازوییل
دستگاه بازیافت لاستیک
دستگاه شریدر خرد کن لاستیک
فروش دستگاه پیرولیز لاستیک
تبدیل لاستیک به سوخت
خط بازیافت لاستیک
راکتور
برج تقطیر
دستگاه بازیافت لاستیک به بنزین
دستگاه تبدیل لاستیک به گازوییل پیرولیز لاستیک به گازوییل و بنزین و روغن سوختی
پخش ظروف آلومینیومی تهران
پخش ظروف آلومینیومی تهران به گونه ای صورت می گیرد که همه خریداران عمده بتوانند با خیال راحت انواع قابلمه، لگن، آبکش، سینی و موارد مختلف دیگر را در سایز بندی های مناسب جهت پخت و پزهای مراسمات و مهمانی ها و آشپزخانه های صنعتی تهیه کنند.
همچنین در این مراکز پخش انواع ظروف پذیرایی آلومینیوم از جمله پارچ و لیوان، کاسه قاشق تفکیر ملاقه ظروف طبخ دیزی در شکل و فرم های گوناگون و بسیاری از موارد دیگر ارائه می گردد. در صورت نیاز به تهیه هرکدام از ظروف آلومینیوم با کیفیت و قیمت مناسب از شماره های درج شده در آگهی استفاده کرده و با بهترین مرکز پخش ظروف آلومینیومی تهران یعنی گروه تولیدی کوپات در تماس باشید.
راه های ارتباط با ما:
سایت ما:
http://zorofcopat.ir/
اینستاگرام ما:
/https://www.instagram.com/zorofcopat
مدیریت : ناصر آجرلو
همراه : ۰۹۱۸۳۴۸۵۵۰۱
واتساپ : ۹۸۹۳۳۳۸۴۴۹۹۶+
هنگامی که از عوامل رهاساز (واکس جدا کننده) چه در ماتریس رزین و چه در سطح قالب استفاده شود، انتخاب درست آن نه تنها سیکل زمانی را بهینه میکند بلکه ماندگاری جزئیات سطح نهایی را ثبات میبخشد، عملیات پس از قالبگیری را قبل از رنگ کردن و اتصال کوتاه میکند و حتی به خیس شدن بهتر الیاف نیز کمک میکند.
برای ارائهی یک کار خوب لازم است که عامل رهاساز با کلیت فرآیند متناسب و از لحاظ اقتصادی نیز مقرون به صرفه باشد. کاربری آن ساده همراه با مراحل مشخص باشد، زمان خشک شدن باید کوتاه باشد و زمان پخت آن نباید فرآیند را به تعویق بیاندازد. محصولات پخت آن نباید شامل عناصری باشد که بر محصول نهایی تأثیرگذار بوده و یا بر فرآیند اصلاح سطح پس از قالبگیری اثر بگذارد. در نهایت جدایش باید با برجاگذاشتن سطحی صاف و تمیز اتفاق بیافتد.
روش اجرا: ابر یا پارچهای را به واکس جدا کننده آغشته کرده و روی سطحی که در تماس با رزین قرار میگیرد را کاملا آغشته کنید به نحوی که هیچ جای آغشته نشدهای باقی نماند. سپس با پارچه ای تمیز واکس را از روی سطح پاک کنید بطوری که سطحی صاف و براق بدست آید. در صورت امکان این کار را با پارچه تمیز دیگری هم برای بار دوم تکرار کنید تا واکس کاملا از روی سطح پاک شود. در صورتی که نیاز دارید سطح قطعه کیفیت بهتری داشته باشد، میتوانید پس از اتمام مراحل واکس زدن، یک لایه فیلم مایع روی سطح قالب اجرا کنید.
عوامل رهاساز درون قالبی
محصولی است که به خوبی در حلال حامل مانند استایرن حل شده و در مخلوط رزین حل میشود. در طول فرآیند پخت قطرات این محصول از سطح خارج شده و متناسب با جمعشدگی حجمی روی داده، فشار و دما به سطح مهاجرت میکنند.
شاخص های زیر مطلوب است:
حلالیت کامل در سیستم
تأثیر اندک در فرآیند پخت
تأثیر اندک بر رنگ
نه تنها تأثیر منفی بر خواص فیزیکی نداشته باشد بلکه ترجیحا خواص مثبت داشته باشد.
عدم وجود سیلیکون، استئارات و هرگونه واکسی که تأثیر نامطلوب بر رنگ و اتصالات چسبها دارد.
جدایش تمیز بدون اینکه رسوبی بر قالب بنشیند.
کاهش قابل اندازهگیری در سیکل زمانی اتفاق بیافتد.
استفاده از عامل رهاساز داخلی به شناخت خوب آن نیاز دارد. هر عامل رهاسازی که استفاده میشود، یک پدیدهی انحصاری نیست بلکه قسمتی از یک تولی درازمدت است. هر قالبگیری به همان میزان در قالب قبلاً استفاده شده میماند که در یک قالبگیری با وجود عوامل رهاساز رسوب شده در سیکل قبلی(این مسئله به فرآیند پیوسته در پالتروژن مربوط میشود).
عوامل رهاساز درونی به طور رایج در فرآیندهای مکانیزه شده استفاده میشوند، هرچند میتوانند در قالبگیریهای دستی با جزویات زیاد به کار روند.
یک مزیت عمده در تولیدات پیوسته و با حجم بالا این است که استفاده از سیستمهای رهاساز خارجی تنها به مهارت اپراتور بستگی داشته و همیشه به یک مهندس فرآیند و یا شیمیست فرمول نویس نیاز ندارد.
واکسهای اینترنال بیشتر در مصارف پالتروژن و رشته پیچی بکار میروند.
عوامل رهاساز خارجی
رهاسازهای خارجی در سطح قالب استفاده میشوند و نیاز به دقت و توجه کافی به هنگام کاربری دارند تا جدایش به خوبی انجام شود.
شاخصهای مطلوب به شرح زیر است:
کاربرد آسان بدون هرگونه دستورالعمل پیچیده و دشوار
بدون حلالهای خطرناک
خیسکنندگی خوب سطوح، نباید پس از به کار بردن جمعشدگی داشته باشد.
کشش سطحی آن برای به کاربردن ژلکوت مناسب باشد.
سریع خشک شود.
به آسانی پولیش شود.
جدایش چندبارهی قابل پیشبینی
از سطح قالب به راحتی جدا شود.
کارگروه آموزش و بنیان صنایع نماینده انحصاری شرکت بایر
تولید کننده
توزیع کننده انواع واکس و رها ساز قالب
شماره تماس : 02140556882
09123111288
http://pardisref.ir/88341236 فرآورده های نسوز و دیرگداز پردیس به معنی بهشت فرآورده های نسوز فایر پروف ریفرکتوریRefractories
WWW.PARDISREF.IRمواد دیرگداز دیگ بویلر boiler دیگ بخار تاندیش بوته آون صنعتی پاتیل ریخته گری وذوب فلزات castingگودال یا چاله سوخت fuelکوره ذوب کوره پخت آجر عایق نسوز/دیرگداز /88341236آجر عایق نسوز/دیرگداز پرلیت منبسط یعنی پرلیت دارای خاصیت گسترش دانه بندی شده blanket پتو یعنی پارچه های کلفت نسوز بلنکت/88341237فرآورده های نسوز fireproof پردیس خاک soil دیرگداز دیرسوز جهت قالب گیری گچ نسوز سیمان نسوز و عایق –خاک نسوزوعایق –آجر bricks نسوزوعایق ––اجرام نسوز-سکار های secar نسوز-پرلیت perlitدانه بندی شده چسب کوتینگ نسوزوعایق-گچ نسوز- انواع کستیبل ها سیمان اچ ایرفکست آلما کست –انواع پلنیوم نسوز –بلوک نسوز بتن نسوز- سیمان cementفوندو-فرآورده نسوزشاموتshamut نسوز-سیمان دیرگداز جرم نسوز اچH بوته نسوز بوته نسوز صنعتی مصالح کارخانه جات تولید زغال چوب و زباله سوز ها آشغال سوزاندن برای حذف از طبیعت
برای مصرف : کوره های نفت ، پتروشیمی ، فولاد و الومینیوم- چینی و سرامیک ، کاشی- شومینه پالایشگاه کارخانه های شیشه castable
گچ plaster، کارخانه های قند ، شیشه و تمامی صنعتهایی که با درجه حرارت های بالا کار می کنند
فرآورده های نسوز پردیس منظور مواد ومصالح و سنگ وشن و ماسه و آجر مقاوم در برابر دما 09122792806
تولید ،تامین و توزیع کننده انواع Refractory Adhesive:
مواد نسوز ساختمانی،شیمیایی،معدنی، صنعتی ایرانَی ، آسیایی و اروپایی
-Aانواع سیمان های نسوز و بتن های آماده (ایرانی و اروپایی)
1- بتن آماده برای تعمیرات کوره تا 1400 درجه
2- بتن آماده 1250درجه کم وزن ایرانی
3- بتن آماده برای تعمیرات و قالب گیری تا 1600 درجه
4- سیمان نسوز اصفهان جهت تعمیرات کوره تا 1260 درجه
5- سیمان نسوز فرانسوی FONDU تا 1800 درجه تاریخ تولید 2019
B- جرم های ریختنی شاموتی ، سبک ، عایق بندی و الومینا بالا
1- جرم نسوز ماده ضد حریق مصالح fire proof شاموتی برای تعمیرات کوره تا 1700 درجه rifractory
2- جرم نسوز شاموتی برای تعمیرات یا درت کردن باز سازی کوره تا 1800 درجه refractory
3- جرم نسوز برای قالب format گیری ( درب دیگ بخار) 1600 درجه
4- شاموت آلما بالا و الما متوسط برای ترکیب با سیمان های نسوز(بتن نسوز) یعنی بتنی که درآتش نمی سوزد
C- آجر های نسوز عایق ضدآتش سبک و وسنگین
1- آجر نسوز ایرانی (سبک و سنگین )با ابعاد مختلف با اشکال یا فرم های ساده ساده ، گوه ای ، کمانی ، از 1260 درجه تا 1500 درجه
2- آجر نسوز خارجی (سبک و سنگین )با ابعاد مختلف تا 2000 درجه ( نو ودست دوم)
3- صفحات نسوز در ابعاد و اندازه های مختلف با دانسیته های dansitiesمختلف (اروپایی)
- D سایر مواد نسوز
1- سکار80، سکار پلنیوم از 1800 درجه تا 1880 درجه فرانسوی
2- خاک نسوز و خاک صنعتی ، گل نسوز،گچ نسوز ، پرلیت ،لوازم شومینه مثلا آجر نسوز شومینه
E -منسوجات نسوز یعنی پارچه دیرگداز
1- پتوی نسوز با ابعاد و ضخامت های مختلف (ایرانی ، چینی و فرانسوی(
2- نخ و نوار نسوز با ضخامت های مختلف (سرامیکی ،فایبر گلاس ،گرافیتی
3- پارچه نسوز با ضخامت های مختلف (فویل دار و بدون فویل ) تا 800 درجه grafity بوته نسوز
http://pardisref.ir/88341236 فرآورده های نسوز ودیرگداز پردیس رفرکتوریRefractories
WWW.PARDISREF.IRمواد دیرگداز دیگ بویلر boiler دیگ بخار تاندیش بوته آون صنعتی پاتیل ریخته گری castingگودال سوخت fuelکوره ذوب کوره پخت آجر عایق نسوز/دیرگداز /88341236آجر عایق نسوز/دیرگداز پرلیت منبسط دانه بندی شده blanket پتو نسوزبلنکت/88341237فرآورده های نسوز fireproof پردیس خاک soil دیرگداز دیرسوز جهت قالب گیری گچ نسوز سیمان نسوزوعایق –خاک نسوزوعایق –آجر bricks نسوزوعایق ––اجرام نسوز-سکار های secar نسوز-پرلیت perlitدانه بندی شده چسب کوتینگ نسوزوعایق-گچ نسوز- انواع کستیبل ها سیمان اچ ایرفکست آلما کست –انواع پلنیوم نسوز –بلوک نسوز بتن نسوز- سیمان cementفوندو-فرآورده نسوزشاموتshamut نسوز-سیمان دیرگداز جرم نسوز اچH بوته نسوز بوته نسوز صنعتی مصالح کارخانه جات تولید زغال چوب و زباله سوز ها
برای مصرف : کوره های نفت ، پتروشیمی ، فولاد و الومینیوم- چینی و سرامیک ، کاشی- شومینه
گچ plaster، کارخانه های قند ، شیشه و تمامی صنعتهایی که با درجه حرارت های بالا کار می کنند
فرآورده های نسوز پردیس 09122792806
تولید ،تامین و توزیع کننده انواع:
مواد نسوز ساختمانی،شیمیایی،معدنی، صنعتی ایرانَی ، آسیایی و اروپایی
-Aانواع سیمان های نسوز و بتن های آماده (ایرانی و اروپایی)
1- بتن آماده برای تعمیرات کوره تا 1400 درجه
2- بتن آماده 1250درجه کم وزن ایرانی
3- بتن آماده برای تعمیرات و قالب گیری تا 1600 درجه
4- سیمان نسوز اصفهان جهت تعمیرات کوره تا 1260 درجه
5- سیمان نسوز فرانسوی FONDU تا 1800 درجه تاریخ تولید 2017
B- جرم های ریختنی شاموتی ، سبک ، عایق بندی و الومینا بالا
1- جرم نسوز شاموتی برای تعمیرات کوره تا 1700 درجه
2- جرم نسوز شاموتی برای تعمیرات کوره تا 1800 درجه
3- جرم نسوز برای قالب format گیری ( درب دیگ بخار) 1600 درجه
4- شاموت آلما بالا و الما متوسط برای ترکیب با سیمان های نسوز(بتن نسوز)
C- آجر های نسوز عایق سبک و وسنگین
1- آجر نسوز ایرانی (سبک و سنگین )با ابعاد مختلف با اشکال ساده ، گوه ای ، کمانی ، از 1260 درجه تا 1500 درجه
2- آجر نسوز خارجی (سبک و سنگین )با ابعاد مختلف تا 2000 درجه ( نو ودست دوم)
3- صفحات نسوز در ابعاد و اندازه های مختلف با دانسیته های dansitiesمختلف (اروپایی)
- D سایر مواد نسوز
1- سکار80، سکار پلنیوم از 1800 درجه تا 1880 درجه فرانسوی
2- خاک نسوز و خاک صنعتی ، گل نسوز،گچ نسوز ، پرلیت ،لوازم شومینه
E -منسوجات نسوز
1- پتوی نسوز با ابعاد و ضخامت های مختلف (ایرانی ، چینی و فرانسوی(
2- نخ و نوار نسوز با ضخامت های مختلف (سرامیکی ،فایبر گلاس ،گرافیتی
3- پارچه نسوز با ضخامت های مختلف (فویل دار و بدون فویل ) تا 800 درجه
فرآورده های نسوز ودیرگداز پردیس رفرکتوریRefractories
مواد دیرگداز دیگ بویلر boiler دیگ بخار تاندیش بوته آون صنعتی پاتیل ریخته گری castingگودال سوخت fuelکوره ذوب کوره پخت آجر عایق نسوز/دیرگداز /88341236آجر عایق نسوز/دیرگداز پرلیت منبسط دانه بندی شده blanket پتو نسوزبلنکت/88341237فرآورده های نسوز fireproof پردیس خاک soil دیرگداز دیرسوز جهت قالب گیری گچ نسوز سیمان نسوزوعایق –خاک نسوزوعایق –آجر bricks نسوزوعایق ––اجرام نسوز-سکار های secar نسوز-پرلیت perlitدانه بندی شده چسب کوتینگ نسوزوعایق-گچ نسوز- انواع کستیبل ها سیمان اچ ایرفکست آلما کست –انواع پلنیوم نسوز –بلوک نسوز بتن نسوز- سیمان cementفوندو-فرآورده نسوزشاموتshamut نسوز-سیمان دیرگداز جرم نسوز اچH بوته نسوز بوته نسوز صنعتی مصالح کارخانه جات تولید زغال چوب و زباله سوز ها
برای مصرف : کوره های نفت ، پتروشیمی ، فولاد و الومینیوم- چینی و سرامیک ، کاشی- شومینه
گچ plaster، کارخانه های قند ، شیشه و تمامی صنعتهایی که با درجه حرارت های بالا کار می کنند
فرآورده های نسوز پردیس 09122792806
تولید ،تامین و توزیع کننده انواع:
مواد نسوز ساختمانی،شیمیایی،معدنی، صنعتی ایرانَی ، آسیایی و اروپایی
-Aانواع سیمان های نسوز و بتن های آماده (ایرانی و اروپایی)
1- بتن آماده برای تعمیرات کوره تا 1400 درجه
2- بتن آماده 1250درجه کم وزن ایرانی
3- بتن آماده برای تعمیرات و قالب گیری تا 1600 درجه
4- سیمان نسوز اصفهان جهت تعمیرات کوره تا 1260 درجه
5- سیمان نسوز فرانسوی FONDU تا 1800 درجه تاریخ تولید 2017
B- جرم های ریختنی شاموتی ، سبک ، عایق بندی و الومینا بالا
1-
جرم نسوز شاموتی برای تعمیرات کوره تا 1700 درجه
2- جرم نسوز شاموتی برای تعمیرات کوره تا 1800 درجه
3- جرم نسوز برای قالب format گیری ( درب دیگ بخار) 1600 درجه
4- شاموت آلما بالا و الما متوسط برای ترکیب با سیمان های نسوز(بتن نسوز)
C- آجر های نسوز عایق سبک و وسنگین
1- آجر نسوز ایرانی (سبک و سنگین )با ابعاد مختلف با اشکال ساده ، گوه ای ، کمانی ، از 1260 درجه تا 1500 درجه
2- آجر نسوز خارجی (سبک و سنگین )با ابعاد مختلف تا 2000 درجه ( نو ودست دوم)
3- صفحات نسوز در ابعاد و اندازه های مختلف با دانسیته های dansitiesمختلف (اروپایی)
- D سایر مواد نسوز
1- سکار80، سکار پلنیوم از 1800 درجه تا 1880 درجه فرانسوی
2- خاک نسوز و خاک صنعتی ، گل نسوز،گچ نسوز ، پرلیت ،لوازم شومینه
E -منسوجات نسوز
1- پتوی نسوز با ابعاد و ضخامت های مختلف (ایرانی ، چینی و فرانسوی(
2- نخ و نوار نسوز با ضخامت های مختلف (سرامیکی ،فایبر گلاس ،گرافیتی
3- پارچه نسوز با ضخامت های مختلف (فویل دار و بدون فویل ) تا 800 درجه
فرآورده های نسوز ودیرگداز پردیس رفرکتوریRefractories
مواد دیرگداز دیگ بویلر boiler دیگ بخار تاندیش بوته آون صنعتی پاتیل ریخته گری castingگودال سوخت fuelکوره ذوب کوره پخت آجر عایق نسوز/دیرگداز /88341236آجر عایق نسوز/دیرگداز پرلیت منبسط دانه بندی شده blanket پتو نسوزبلنکت/88341237فرآورده های نسوز fireproof پردیس خاک soil دیرگداز دیرسوز جهت قالب گیری گچ نسوز سیمان نسوزوعایق –خاک نسوزوعایق –آجر bricks نسوزوعایق ––اجرام نسوز-سکار های secar نسوز-پرلیت perlitدانه بندی شده چسب کوتینگ نسوزوعایق-گچ نسوز- انواع کستیبل ها سیمان اچ ایرفکست آلما کست –انواع پلنیوم نسوز –بلوک نسوز بتن نسوز- سیمان cementفوندو-فرآورده نسوزشاموتshamut نسوز-سیمان دیرگداز جرم نسوز اچH بوته نسوز بوته نسوز صنعتی مصالح کارخانه جات تولید زغال چوب و زباله سوز ها
برای مصرف : کوره های نفت ، پتروشیمی ، فولاد و الومینیوم- چینی و سرامیک ، کاشی- شومینه
گچ plaster، کارخانه های قند ، شیشه و تمامی صنعتهایی که با درجه حرارت های بالا کار می کنند
فرآورده های نسوز پردیس 09122792806
تولید ،تامین و توزیع کننده انواع:
مواد نسوز ساختمانی،شیمیایی،معدنی، صنعتی ایرانَی ، آسیایی و اروپایی
-Aانواع سیمان های نسوز و بتن های آماده (ایرانی و اروپایی)
1- بتن آماده برای تعمیرات کوره تا 1400 درجه
2- بتن آماده 1250درجه کم وزن ایرانی
3- بتن آماده برای تعمیرات و قالب گیری تا 1600 درجه
4- سیمان نسوز اصفهان جهت تعمیرات کوره تا 1260 درجه
5- سیمان نسوز فرانسوی FONDU تا 1800 درجه تاریخ تولید 2017
B- جرم های ریختنی شاموتی ، سبک ، عایق بندی و الومینا بالا
1-
جرم نسوز شاموتی برای تعمیرات کوره تا 1700 درجه
2- جرم نسوز شاموتی برای تعمیرات کوره تا 1800 درجه
3- جرم نسوز برای قالب format گیری ( درب دیگ بخار) 1600 درجه
4- شاموت آلما بالا و الما متوسط برای ترکیب با سیمان های نسوز(بتن نسوز)
C- آجر های نسوز عایق سبک و وسنگین
1- آجر نسوز ایرانی (سبک و سنگین )با ابعاد مختلف با اشکال ساده ، گوه ای ، کمانی ، از 1260 درجه تا 1500 درجه
2- آجر نسوز خارجی (سبک و سنگین )با ابعاد مختلف تا 2000 درجه ( نو ودست دوم)
3- صفحات نسوز در ابعاد و اندازه های مختلف با دانسیته های dansitiesمختلف (اروپایی)
- D سایر مواد نسوز
1- سکار80، سکار پلنیوم از 1800 درجه تا 1880 درجه فرانسوی
2- خاک نسوز و خاک صنعتی ، گل نسوز،گچ نسوز ، پرلیت ،لوازم شومینه
E -منسوجات نسوز
1- پتوی نسوز با ابعاد و ضخامت های مختلف (ایرانی ، چینی و فرانسوی(
2- نخ و نوار نسوز با ضخامت های مختلف (سرامیکی ،فایبر گلاس ،گرافیتی
3- پارچه نسوز با ضخامت های مختلف (فویل دار و بدون فویل ) تا 800 درجه
فرآورده های نسوز ودیرگداز پردیس رفرکتوریRefractories
مواد دیرگداز دیگ بویلر boiler دیگ بخار تاندیش بوته آون صنعتی پاتیل ریخته گری castingگودال سوخت fuelکوره ذوب کوره پخت آجر عایق نسوز/دیرگداز /88341236آجر عایق نسوز/دیرگداز پرلیت منبسط دانه بندی شده blanket پتو نسوزبلنکت/88341237فرآورده های نسوز fireproof پردیس خاک soil دیرگداز دیرسوز جهت قالب گیری گچ نسوز سیمان نسوزوعایق –خاک نسوزوعایق –آجر bricks نسوزوعایق ––اجرام نسوز-سکار های secar نسوز-پرلیت perlitدانه بندی شده چسب کوتینگ نسوزوعایق-گچ نسوز- انواع کستیبل ها سیمان اچ ایرفکست آلما کست –انواع پلنیوم نسوز –بلوک نسوز بتن نسوز- سیمان cementفوندو-فرآورده نسوزشاموتshamut نسوز-سیمان دیرگداز جرم نسوز اچH بوته نسوز بوته نسوز صنعتی مصالح کارخانه جات تولید زغال چوب و زباله سوز ها
برای مصرف : کوره های نفت ، پتروشیمی ، فولاد و الومینیوم- چینی و سرامیک ، کاشی- شومینه
گچ plaster، کارخانه های قند ، شیشه و تمامی صنعتهایی که با درجه حرارت های بالا کار می کنند
فرآورده های نسوز پردیس 09122792806
تولید ،تامین و توزیع کننده انواع:
مواد نسوز ساختمانی،شیمیایی،معدنی، صنعتی ایرانَی ، آسیایی و اروپایی
-Aانواع سیمان های نسوز و بتن های آماده (ایرانی و اروپایی)
1- بتن آماده برای تعمیرات کوره تا 1400 درجه
2- بتن آماده 1250درجه کم وزن ایرانی
3- بتن آماده برای تعمیرات و قالب گیری تا 1600 درجه
4- سیمان نسوز اصفهان جهت تعمیرات کوره تا 1260 درجه
5- سیمان نسوز فرانسوی FONDU تا 1800 درجه تاریخ تولید 2017
B- جرم های ریختنی شاموتی ، سبک ، عایق بندی و الومینا بالا
1-
جرم نسوز شاموتی برای تعمیرات کوره تا 1700 درجه
2- جرم نسوز شاموتی برای تعمیرات کوره تا 1800 درجه
3- جرم نسوز برای قالب format گیری ( درب دیگ بخار) 1600 درجه
4- شاموت آلما بالا و الما متوسط برای ترکیب با سیمان های نسوز(بتن نسوز)
C- آجر های نسوز عایق سبک و وسنگین
1- آجر نسوز ایرانی (سبک و سنگین )با ابعاد مختلف با اشکال ساده ، گوه ای ، کمانی ، از 1260 درجه تا 1500 درجه
2- آجر نسوز خارجی (سبک و سنگین )با ابعاد مختلف تا 2000 درجه ( نو ودست دوم)
3- صفحات نسوز در ابعاد و اندازه های مختلف با دانسیته های dansitiesمختلف (اروپایی)
- D سایر مواد نسوز
1- سکار80، سکار پلنیوم از 1800 درجه تا 1880 درجه فرانسوی
2- خاک نسوز و خاک صنعتی ، گل نسوز،گچ نسوز ، پرلیت ،لوازم شومینه
E -منسوجات نسوز
1- پتوی نسوز با ابعاد و ضخامت های مختلف (ایرانی ، چینی و فرانسوی(
2- نخ و نوار نسوز با ضخامت های مختلف (سرامیکی ،فایبر گلاس ،گرافیتی
3- پارچه نسوز با ضخامت های مختلف (فویل دار و بدون فویل ) تا 800 درجه
فرآورده های نسوز ودیرگداز پردیس رفرکتوریRefractories
مواد دیرگداز دیگ بویلر boiler دیگ بخار تاندیش بوته آون صنعتی پاتیل ریخته گری castingگودال سوخت fuelکوره ذوب کوره پخت آجر عایق نسوز/دیرگداز /88341236آجر عایق نسوز/دیرگداز پرلیت منبسط دانه بندی شده blanket پتو نسوزبلنکت/88341237فرآورده های نسوز fireproof پردیس خاک soil دیرگداز دیرسوز جهت قالب گیری گچ نسوز سیمان نسوزوعایق –خاک نسوزوعایق –آجر bricks نسوزوعایق ––اجرام نسوز-سکار های secar نسوز-پرلیت perlitدانه بندی شده چسب کوتینگ نسوزوعایق-گچ نسوز- انواع کستیبل ها سیمان اچ ایرفکست آلما کست –انواع پلنیوم نسوز –بلوک نسوز بتن نسوز- سیمان cementفوندو-فرآورده نسوزشاموتshamut نسوز-سیمان دیرگداز جرم نسوز اچH بوته نسوز بوته نسوز صنعتی مصالح کارخانه جات تولید زغال چوب و زباله سوز ها
برای مصرف : کوره های نفت ، پتروشیمی ، فولاد و الومینیوم- چینی و سرامیک ، کاشی- شومینه
گچ plaster، کارخانه های قند ، شیشه و تمامی صنعتهایی که با درجه حرارت های بالا کار می کنند
فرآورده های نسوز پردیس 09122792806
تولید ،تامین و توزیع کننده انواع:
مواد نسوز ساختمانی،شیمیایی،معدنی، صنعتی ایرانَی ، آسیایی و اروپایی
-Aانواع سیمان های نسوز و بتن های آماده (ایرانی و اروپایی)
1- بتن آماده برای تعمیرات کوره تا 1400 درجه
2- بتن آماده 1250درجه کم وزن ایرانی
3- بتن آماده برای تعمیرات و قالب گیری تا 1600 درجه
4- سیمان نسوز اصفهان جهت تعمیرات کوره تا 1260 درجه
5- سیمان نسوز فرانسوی FONDU تا 1800 درجه تاریخ تولید 2017
B- جرم های ریختنی شاموتی ، سبک ، عایق بندی و الومینا بالا
1-
جرم نسوز شاموتی برای تعمیرات کوره تا 1700 درجه
2- جرم نسوز شاموتی برای تعمیرات کوره تا 1800 درجه
3- جرم نسوز برای قالب format گیری ( درب دیگ بخار) 1600 درجه
4- شاموت آلما بالا و الما متوسط برای ترکیب با سیمان های نسوز(بتن نسوز)
C- آجر های نسوز عایق سبک و وسنگین
1- آجر نسوز ایرانی (سبک و سنگین )با ابعاد مختلف با اشکال ساده ، گوه ای ، کمانی ، از 1260 درجه تا 1500 درجه
2- آجر نسوز خارجی (سبک و سنگین )با ابعاد مختلف تا 2000 درجه ( نو ودست دوم)
3- صفحات نسوز در ابعاد و اندازه های مختلف با دانسیته های dansitiesمختلف (اروپایی)
- D سایر مواد نسوز
1- سکار80، سکار پلنیوم از 1800 درجه تا 1880 درجه فرانسوی
2- خاک نسوز و خاک صنعتی ، گل نسوز،گچ نسوز ، پرلیت ،لوازم شومینه
E -منسوجات نسوز
1- پتوی نسوز با ابعاد و ضخامت های مختلف (ایرانی ، چینی و فرانسوی(
2- نخ و نوار نسوز با ضخامت های مختلف (سرامیکی ،فایبر گلاس ،گرافیتی
3- پارچه نسوز با ضخامت های مختلف (فویل دار و بدون فویل ) تا 800 درجه
فرآورده های نسوز پردیس تهیه و توزیع انواع مصالح ساختمانی و شیمیایی صنعتی نسوز
جهت مصرف : کوره های نفت ، پتروشیمی ، فولاد و آلومینیوم -چینی سازی و سرامیک ،کاشی ،گچ، کارخانه های ، شیشه و تمامی صنایعی که با درجه حرارت های بالا کار می کنند www.pardisref.irتهیه تولید وتوزیع انواع مواد معدنی وشیمیایی نسوز دیر گداز وعایق ضد آتش ضد حریق مقاوم در برابر شعله ودما شامل :سیمان نسوز گچ نسوز چسب نسوز بتن نسوز فرانسه سیمانهای نسوز آلومینا بالا پتو نسوز فایبربلنکت صفحه نسوز فرانسه آجرهای نسوزتا 2000درجه شاموت نسوز ملات نسوز برای کوره های ذوب فلزات شیشه پخت آجر کوره آجر پزی نخ نسوز کابل نسوز لوله نسوز و....
لیست محصولات قابل تحویل ( فوری )
--A انواع سیمان های نسوز (ایرانی و اروپایی)
1- سیمان نسوز جهت تعمیرات کوره تا 1250 درجه اصفهان IRC40
2- سیمان نسوز جهت تعمیرات کوره تا 1300 درجه چین IRC50
3- سیمان نسوز فرانسوی FONDO تا 1400 درجه تاریخ تولید 2015
B--انواع جرم های ریختنی شاموتی ، سبک ، عایق بندی و آلومینا بالا
1- بتن آماده برای تعمیرات کوره از 1400 تا 1600 درجه ایرانی
2- جرم نسوز شاموت برای تعمیرات کوره تا 1550 درجه اصفهان
3- جرم نسوز برای قالب گیری ( درب دیگ بخار) 1600 درجه و 1750 درجه
4- جرم نسوز سبک برای عایق کاری کوره تا 1200 درجه
5- بتن اماده پردیس ( سیمان نسوز با خاک نسوز کوره 1300 درجه - یا شاموت نسوز 1600 درجه)
C- آجر ها و صفحات نسوز عایق سبک و سنگین
1- اجر نسوز المانی سبک و سنگین تا 1700 درجه برای کوره های فولاد و ذوب اهن با کیفیت بالا
2- آجر نسوز کوره با ابعاد مختلف با اشکال ساده ، گوه ای ، کمانی ، از 1260 درجه تا 2000 درجه
3- آجر نسوز نما در ابعاد و اندازه و رنگ های های مختلف ( تهران،کرج ، اصفهان )
4- صفحه نسوز فرانسه و ایرانی تا 1300 درجه با ضخامت های و اندازه های متنوع
D- --سایر مواد نسوز
1- سکار 70، 80، از 1700 تا 1800 درجه و سکار پلنیوم با 1880 درجه و
3- بتن های نسوز الومینا متوسط IREF CAST 22- IREF CAST SLI - IREF CAST H
4- انواع پتوی نسوز (فایبر بلانکت ) با ابعاد و ضخامت های مختلف (ایرانی -چینی – هند – فرانسه)
5- پتوي سراميكي: پتوي سراميكي محصولي نسوز ، عايق و انعطاف پذير است. ماده اوليه اين محصول الياف سراميكي فله مي باشد . لذا پس از توليد اين الياف در يك پروسه مداوم ، محصول پتو (Blanket) بدون استفاده از چسب يا هرگونه بايندر ديگري در ضخامت و دانسيته هاي مختلف تهيه ميگردد ، استحكام اين پتوهاي از طريق ايجاد اتصالات مكانيكي داخلي (سوزنكاري) تأمين ميشود ، كه استحكام كششي حدود ۴۰ تا ۱۲۰ KPa بدست مي آيد .
6- ضخامت پتوها در محدوده ۵ الي ۶۰ ميليمتر بوده و دانسيته هاي آن از Kg/m³ ۶۴ الي Kg/m³ ۲۰۰ قابل تنظيم مي باشد.
7- چسب نسوز
8-
9- مقاومت حرارتی در محدوده 1600 - 900 c°
10- جایگزین ملات هاي نسوز در ساخت کوره
11- اتصال آجرهاي نسوز، بردها، الیاف سرامیک، ساگار، کاست
12- قابلیت اسپري بر روي سطوح، به منظور عایق کاري حرارتی
13- تعمیر و درزگیري انواع کوره ، پاتیل ، مبدل حرارتی
14- اتصال قوي قطعات غیر همجنس ، فلزات ، شیشه و سرامیک به یکدیگر
15- استحکام مکانیکی و حرارتی بالا
16- کاربري بسیار آسان
آدرس:خ مطهری– بین میرزای شیرازی و قائم مقام فراهانی
تلفن: 88341237-88341236-
همراه : 09122792806-
وب سایت : WWW.PARDISREF.IR
آدرس پست الکترونیک :PARDISref@GMAIL.COM