خلاصه خبر : هالووین این روزها از ژاپن تا مکزیک جشن گرفته میشود و دوستداران آن با پوشیدن لباسهای عجیب و غریب و آرایشی ترسناک به استقبال ارواح میروند.
برترین ها: هالووین این روزها از ژاپن تا مکزیک جشن گرفته میشود و دوستداران آن با پوشیدن لباسهای عجیب و غریب و آرایشی ترسناک به استقبال ارواح میروند. هالووین جشنی است که در کشورهای اروپا شمالی سنتی دیرینه دارد.
جشن برداشت محصول
به گزارش برترین ها به نقل از دویچه وله، هالووین قرنهاست که در کشورهای اروپای شمالی از جمله ایرلند و اسکاتلند جشن گرفته میشود. ایرلندیها از قرون وسطی آخرین روز ماه اکتبر جشنی به مناسبت برداشت محصول برگزار میکردند. کدو حلوایی به عنوان سمبل حاصلخیزی هنوز هم نماد این جشن است. ایرلندیها همزمان معتقد بودند که در جشن برداشت محصول ارواح مردگان هم برای دیدار با زندهها به میان آنها برمیگردند.
مهاجرت به آمریکا
در قرن نوزدهم مهاجران اروپایی جشن هالووین را با خود به آمریکا بردند. بخشی از این جشن مخصوص کودکان است که برای جمعآوری شکلات و شیرینی با لباس مبدل سراغ همسایهها میروند. دوستداران این جشن با پوشیدن لباس مبدل و چهرهآرایی در خیابانهای شهر رژه میروند. این تصویر رژه هالوین در شهر نیویورک را نشان میدهد.
موزه جادوگران
سال ۱۹۶۲ میلادی ۲۰ مرد و زن به اتهام جادوگری در ایالات ماساچوست آمریکا محاکمه و اعدام شدند. البته این آغاز ماجرا بود. شمار کسانی که به ظن جادوگری و ارتباط با شیطان در این کشور اعدام شدند بسیار بالاتر از این رقم است. این گذشته وحشتناک حال به سرمایهای برای موزه جادوگران نیواورلئان تبدل شده است. سالانه یک میلیون توریست از موزه جادوگران بازدید یا در جشن هالووین این شهر شرکت میکنند.
جشن مردگان در مکزیک
البته جشن مردگان در آمریکای لاتین هم سنتی دیرینه دارد. مکزیکیها از دیرباز آخرین روز ماه اکتبر را روز مردگان میدانستند. آنها هنوز هم در این روز دستهجمعی با شمع و مشعل به قبرستان میروند.
گلآرایی گورها
آراستن گورها با شمع و گل همراه بردن غذای مفصل و آلات موسیقی بخشی از این جشن است که سالانه در روز مردگان برگزار میشود.
جادوگر سفید جامائیکا
در جامائیکا برخی بر این باورند که در خانه اربابی "تالار رز"، روح آنی پارلمر سرگردان است. آنها او را جادوگر سفید میخوانند که با قدرتی شیطانی ارتباط داشته و سه شوهر خود را کشته است. او شبها سوار بر اسب به شکار میرفته و بردهها را زیر شلاق میگرفته است. کسانی که دوست دارند از زندگی این زن ستمگر بیشتر بدانند میتواند در تورهای "تالار رز" ثبت نام کنند و با راهنما از این خانه بازدید کنند.
قلعه فرانکناشتاین
هیولای فرانکناشتاین یکی از مشهورترین ماسکهای هالووین است. بر اساس یک افسانه، قلعه فرانکناشتاین در شهر دارمشتات آلمان به هیولایی با همین نام تعلق داشته که از قطعههای اجساد مردگان به هم دوخته شده بود. روشن نیست این افسانه از کجا آمده و چه مبنایی داشته است. اما این قلعه یکی از قدیمیترین مکانهای آلمان است که جشن هالووین در آن برگزار میشود. این قلعه سالانه حدود ۶۰۰ هزار بازدیدکننده دارد.
هرچه وحشتناکتر بهتر
بسیاری هم با پوشیدن لباس مبدل و آرایش چهرهشان آن هم تا جایی که میشود شبیه به مردگان که به عقیده بسیاری وحشتناک هستند، به استقبال آنها میروند.
خلاقیت!
بسیاری از دوستداران هالووین برای آرایش چهره و درست کردن لباسهایشان از خلاقیت خودشان بهره میگیرند. البته لباس و لوازم آرایشی هالووین از هفتهها پیش از این جشن در فروشگاهها عرضه میشود. در آمریکا و شماری از کشورهای اروپایی جشن هالووین بعد از کریسمس دومین فصل پردرآمد فروشگاههایی است که این محصولات را عرضه میکنند.
چهرههای معروف
هایدی کلوم مدل مشهور آلمانی سال ۲۰۱۳ با این گریم و لباس وارد جشن بزرگ هالوین در نیویورک شد که هر سال با شرکت بسیاری از چهرههای سرشناس دنیای سینما و موسیقی در این شهر برگزار میشود.
سگهایی که به هالوین میروند
در برخی ازکشورهایی که هالوین جشن گرفته میشود، حیوانات خانگی هم بخشی از این جشن هستند. مثل این سگ که در آمریکا برای شرکت در جشن هالوین آماده شده است.
هالوین در دنیای مجازی
این چهرهآرایی که در ویدئویی در یوتیوپ منتشر شده هم از خلاقیتهای جوانان به مناسبت جشن هالوین حکایت میکند.
از شرق تا غرب کره زمین
هالوین این روزها در بسیاری از کشورهای جهان جشن گرفته میشود. این عکس هم جماعتی را نشان میدهد که در رژه جشن هالوین در توکیو شرکت کردند.
کلمات کلیدی:
هالووین جشن چهرهآرایی